Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna (21. 3. 2019) bo prinesla nove energije

20. mar 2019 8:08
0

Oglasno sporočilo

... našli notranjo moč. Energija tokratne polne lune bo kot sporočilo vesolja, ki nas želi opomniti, da najdimo svojo lunarno stran in magnetično energijo skrivnostne lune. 

PREBERITE TUDI: Enakonočje: Novo astrološko leto 2019

To je tretja polna luna letos in vse tri so nas spodbujale, da najdemo svojo intuicijo, se dotaknemo svoje ženske strani in sprostimo tisto, kar nas drži nazaj. Pod energijo teh treh lun smo se pripravljali na novo poglavje, ki je pred nami. 

Marčevska polna luna namreč odpre nove energije, to pa še okrepi dejstvo, da je polna luna hkrati z enakonočjem. Da bomo lahko vstopili v sveže energije in nove začetke, moramo najprej spustiti staro in narediti prostor za novo. Moramo počistiti pri sebi in ‘priti na nulo’. Nič je številka neskončnega potenciala in ni naključje, da tudi marčevska polna luna pade na 0 stopinj tehtnice. Pravzaprav bodo v času polne lune trije planeti na vibraciji števila nič, kar pomeni, da nas bo vesolje podpiralo s potencialom. Ta energija nas bo aktivira, nas znova napolnila in pripravila na nov zanimiv in svež val dogodkov. 

Ta nova energija bo imela višjo vibracijo kot prej, zato bomo prebudili svoje potenciale in prepoznali priložnosti. Morali pa se bomo zamisliti in preveriti, kako porabljamo našo energijo oz. kam jo usmerjamo – na način, ki nas krepi ali na način, ki nas izžema. Tako bomo ugotovili kaj je tisto, kar moramo spustiti, kaj je tisto, kar nam jemlje preveč energije. Svojo energijo moramo zaščititi in se prepustiti toku, kamor nas pelje. Pustite polni luni, da vas vodi. Da osvetli vaše telo, srce, um in dušo, da se vse to uravnovesi. Tokratna polna luna ne bo skrivnostna; dala nam bo jasne uvide. Spoznajte, kaj je tisto, kar vas veseli, kar v vas prižiga energijo in s tem se ukvarjajte. Ko boste imeli vse znotraj sebe v ravnovesju, in boste od nove energije kar žareli, vas bo življenje vodilo v pravo smer. 

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki kažejo na to, da ste stara duša z veliko preteklimi življenji

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?