Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna (18. 5. 2019) bo prinesla očiščevalne procese

17. maj 2019 8:12
0

Oglasno sporočilo

Tokratni polni luni se reče tudi modra luna, čeprav v resnici ni nikoli modra. Modra luna je izraz za polno luno, kadar sta dve polni luni v enem mesecu, prav tako pa je izraz modra luna za luno, ki je tretja po vrsti od štirih med solsticijem in enakonočjem. 

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?


Prvotni prebivalci Amerike so majski polni luni nadeli ime rožnata luna, verjetno zato, ker v maju cvetijo rože.Ta polna luna bo v škorpijonu, le-ta pa vlada smrti, misterioznosti in globinam duše. Začeli se bodo očiščevalni procesi, saj bomo odvrgli vsa bremena in se morda končno pokazali v pravi luči. Čas je, da odvržemo vse; bremena in maske, pod katerimi se skrivamo ter stvari, ki jih ne potrebujemo več. Čutili bomo pravo olajšanje in osvoboditev. 

Čas polne lune je običajno čas, ko se sprožijo očiščevalni procesi, s škorpijonovo energijo pa bo vse potekalo še bolj intenzivno. Občutek bomo imeli, kot da bomo končno sprostili tisto, kar nas je blokiralo. Energije okoli polne lune bodo sila težke, a nato bomo čutili super olajšanje.

V času polne lune se izrazijo ali razrešijo težave, s katerimi smo se ukvarjali dva tedna prej, v času mlade lune. Tokrat je bila v tem času luna v biku, ki je nasproten znak škorpijona in zaradi česar smo se ukvarjali s svojim odnosom do denarja in lastnine.

Škorpijon nas prosi, da opustimo nadzor, da se soočimo z našimi največjimi strahovi, da jih lahko presežemo in nato izkusimo večjo osebno moč.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.