Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna (18. 5. 2019) bo prinesla očiščevalne procese

17. maj 2019 8:12
0

Oglasno sporočilo

Tokratni polni luni se reče tudi modra luna, čeprav v resnici ni nikoli modra. Modra luna je izraz za polno luno, kadar sta dve polni luni v enem mesecu, prav tako pa je izraz modra luna za luno, ki je tretja po vrsti od štirih med solsticijem in enakonočjem. 

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?


Prvotni prebivalci Amerike so majski polni luni nadeli ime rožnata luna, verjetno zato, ker v maju cvetijo rože.Ta polna luna bo v škorpijonu, le-ta pa vlada smrti, misterioznosti in globinam duše. Začeli se bodo očiščevalni procesi, saj bomo odvrgli vsa bremena in se morda končno pokazali v pravi luči. Čas je, da odvržemo vse; bremena in maske, pod katerimi se skrivamo ter stvari, ki jih ne potrebujemo več. Čutili bomo pravo olajšanje in osvoboditev. 

Čas polne lune je običajno čas, ko se sprožijo očiščevalni procesi, s škorpijonovo energijo pa bo vse potekalo še bolj intenzivno. Občutek bomo imeli, kot da bomo končno sprostili tisto, kar nas je blokiralo. Energije okoli polne lune bodo sila težke, a nato bomo čutili super olajšanje.

V času polne lune se izrazijo ali razrešijo težave, s katerimi smo se ukvarjali dva tedna prej, v času mlade lune. Tokrat je bila v tem času luna v biku, ki je nasproten znak škorpijona in zaradi česar smo se ukvarjali s svojim odnosom do denarja in lastnine.

Škorpijon nas prosi, da opustimo nadzor, da se soočimo z našimi največjimi strahovi, da jih lahko presežemo in nato izkusimo večjo osebno moč.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.