Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna 16. februarja 2022 razkriva skrito strast

15. feb 2022 17:02
0

Oglasno sporočilo

Polna Luna v Levu 16. februarja 2022 ima napet aspekt s Plutonom. Duhovni pomen tokratne astrološke polne Lune se torej nanaša na razumevanje vaših najglobljih strahov, skrbi in skrivnosti.

Na tokratno polno Luno še močneje vpliva natančna poravnava Venere in Marsa, ki okrepi vaše strastne želje in naredi ljubezenske odnose za glavno temo tokratne polne Lune. Vendar pa nekatere strupene fiksne zvezde nakazujejo, da bi lahko kako nemoralno ali nepremišljeno delovanje ogrozilo dragoceno razmerje.

Astrologija polne Lune februarja 2022

Polna luna v sredo, 16. februarja 2022, na 27°59′ Leva ima le en planetarni aspekt. Vendar zahtevni aspekt s Plutonom ni edini pomemben vpliv tokratne polne Lune; konjunkcija Venere z Marsom (0°0′58″) prinaša močan vpliv, saj je natančna le dve uri in pol pred polno luno. V orbiti polne Lune 16. februarja so tudi štiri imenovane stalne zvezde.

Pomen polne Lune

Sonce nasproti Lune v naslednjih dveh tednih te lunine faze okrepi vaš fokus na dom, družino in intimne odnose. Nasprotujoče si sile, kot so delo vs. dom ali to, kar potrebujete, proti temu, kar si želite, ustvarjajo notranje napetosti in zunanje pritiske. To lahko privede do konfliktov in kriz, ki vam jemljejo energijo.

Lunine lastnosti čustev in instinktov dosežejo vrhunec ob polni Luni, zato uporabite svojo povečano čustveno moč in intuicijo, da premagate morebitne izzive v odnosih. Podzavest omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose in jasno boste videli vse dinamike v odnosih ali negativna čustva, ki povzročajo disharmonijo.

Skrivnosti polne Lune

Polna Luna v povezavi s Plutonom (0°33′) okrepi vaša čustva in jih je težje nadzorovati. Strahovi, skrbi in skrivnosti, ki so bile zakopane globoko v vaši podzavesti, se lahko poigravajo z vašimi mislimi in povzročijo, da se počutite slabo. Takšna intenzivna čustva se lahko stopnjujejo do prelomne točke, ki povzroči čustveni izbruh, nihanje razpoloženja, nenavadno vedenje, krizo ali dramo v odnosih.

Če boste svoje zapletene občutke delili z zaupanja vredno ljubljeno osebo ali svetovalcem, se boste izognili čustveno bolečim izkušnjam, pomagalo pa vam bo tudi bolje razumeti sebe in dinamiko odnosov. Morda boste odkrili družinsko skrivnost, ki vam bo prav tako pomagala osmisliti lastna čustva in odzive.

Brez zavestnega zavedanja in razumevanja svojih intenzivnih čustev lahko doživljate krivdo, ljubosumje, posesivnost ali konflikte. Vendar se temu izogibajte, če niste pripravljeni na kritike. To je dobra polna Luna za odkrivanje in reševanje skrivnosti, raziskovanje tabuiziranih področij spolnosti ter boljše razumevanje manj splošno sprejetih in ezoteričnih tem, kot je astrologija.

Strast ob polni Luni

Venera v konjunkciji z Marsom (0°01′) nima močnega vpliva le zaradi svoje natančnosti. Planeti ljubezni in spolnosti so od 11. februarja do 12. marca znotraj enostopenjske orbite. Venera se je namreč 29. januarja postavila naravnost in se giblje s podobno hitrostjo kot Mars.

Ta strastna konjunkcija poveča vašo željo po intimnih odnosih. Zaradi močne potrebe po spolnem zadovoljstvu lahko postanete zelo neposredni pri iskanju partnerja, vendar ta prvinski nagon po razmnoževanju ni tako surov in agresiven, da bi se drugi počutili neprijetno.

Prevladala bo vaša nežnejša in čutnejša plat, kar povečuje vaše možnosti za iskanje prave romantike. To dopolnjuje vašo surovo strast in seksapil, zaradi česar ste zelo privlačni. Zaradi večje karizme in priljubljenosti je druženje prijetnejše in bolj vznemirljivo.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.