Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna luna (09. 02. 2020) je dobro vplivala na ljudi, rojene v tem znaku

10. feb 2020 7:55
0

Oglasno sporočilo

Počutimo se, kot da nas gleda stari prijatelj, ki te spomni na vso lepoto tega življenja, ki nikoli ne bo nehala obstajati. Tudi ko gre vse narobe, lahko vedno računate na čarobnosti polne lune še posebej, kadar gre za super luno - takšna kot je bila februarska. Luna lahko negativno vpliva na čustvovanje in doživljanje okolice, lahko pa prinese tudi razodetja in zaslužene nagrade, kot se je zgodilo tokrat, še posebej za naslednje znake zodiaka.

Oven (21. marec - 19. april)

Ovni so tokrat pod vplivom polne lune spustili vse zavore in se končno naučili zabavati. Končno so dojeli, da je življenje veliko igrišče in sprejeli dejstvo, da morajo uživati. Polna luna jih je vzpodbudila, da oživijo notranjega umetnika in se zaljubijo v svet, ki jih obdaja. 

Lev (23. julij - 22. avgust)

Za leve je sedaj čas, da odkrijejo zaupanje v svet. Čas, da se soočijo z vsemi preprekami in zrastejo v tisto, kar so si vedno želeli. Polna luna jim je prinesla novo mero samozavesti, ki jim bo koristila na poti do cilja, ki se jim je vedno zdel tako oddaljen.

Strelec (22. november - 21. december)

Strelci bodo videli svet v popolnoma novi luči. Če se jim je do sedaj svet zdel temačen in depresiven, bodo po februarski luni videli veliko več pozitivnega. Naučili se bodo uživati in ceniti majhne stvari, majhne trenutke in končno našli tisto srečo, po kateri so tako dolgo hrepeneli. Za strelca je to čisto nov začetek, ki ga bo znal izkoristiti sebi v prid.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zvezdnice, ki zadnje tedne več ali manj prebijajo v karanteni, so se odločile pokazati svoje čare.