Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pogoste napake, ki jih pari počnejo v postelji

20. maj 2021 8:15
0

Oglasno sporočilo

... nekaterim pa se je treba izogniti, da je užitek prisoten in da se oba partnerja počutita zadovoljeno. Tukaj je nekaj pogostih napak, ki jih pari radi delajo v postelji.

Predigra je res zelo pomembna

Vsi vemo iz filmov, da do resničnega dejanja pride precej hitro. A v resničnem življenju je ravno obratno. Predigra je zelo pomembna in ne gre le za ljubkovanje, temveč za raziskovanje številnih ovinkov in vdolbin partnerjevega telesa. Presenečeni bi bili, ko bi ugotovili, kako zelo bi bilo všeč vašemu partnerju, če bi bili pozorni na njegove neraziskane dele!

Ne silite se v oralni odnos

Oralni seks je lahko izredno prijeten, vendar je ena najpogostejših napak moških in žensk, da se namerno prisilijo k oralnemu seksu s partnerjem. Nekateri menijo, da je zelo neprijetno. Torej, če vam ni do tega, to trdno navedite, preden se prepustite užitku.

Zaščita!

Številni pari radi uživajo v občutku surovega odnosa. Kljub temu, da se sliši zabavno, je izjemno nevarno, saj obstaja večja verjetnost za okužbo s spolno prenosljivimi boleznimi, če se vi in ​​vaš partner ne pregledate. Še več, obstaja nevarnost zanositve. Zato je zaščita med spolnostjo nujna in vsak od partnerjev mora vedno imeti kondom v žepu ali torbici.

Spolnost med menstruacijo ni ogabna

Dame! Bodite prepričane, da je lahko spolni odnos med 'tistimi dnevi v mesecu' prav tako pomirjujoč, razburljiv in zabaven. Številne raziskave so pokazale, da se v tem obdobju zaradi povišanih hormonov možnosti za orgazem povečajo. Le pazite na higieno.

Vodenje seznama

Ne vodite seznama spolnih odnosov, ker boste s partnerjem začeli čutiti pritisk, da jih morate imeti. Pri spolnosti gre počasi, treba je uživati in iskati užitek, včasih pa je lahko tudi grob in hiter. Seznami spolnih aktov so lahko izjemno razburljivi in ​​spontani, vendar ne presegajte zmožnosti svojega telesa, medtem ko jih poskušate izpolniti.

PREBERITE TUDI: 6 živil za večji libido

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate, Meghan in princesa Diana imajo oz. so imele svoje najljubše odtenke lakov za nohte.