Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Avgust bo pester, v retrogradnem gibanju je kar 6 planetov

8. avg 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Zaradi burnega dogajanja v našem osončju bo naše življenje malce bolj komplicirano kot ponavadi, ampak ne bo se zgodilo nič takega, česar ne bi zmogli. Retrogradni planeti so Merkur, Mars, Saturn, Uran, Neptun in Pluton. Vsak izmed planetov ima svoj unikaten vpliv in na nas vplivajo različno. 8. 8. 2018 se odpre še portal Levja vrata, ki bo nosil močne energije.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?

Retrogradnih je kar 6 planetov 

Merkur (26. 7. 2018 – 19. 8. 2018)

Merkur v retrogradnem gibanju bo prinesel težave v komunikaciji in tehnologiji. Težje bomo razmišljali. Hitro si bomo premislili glede določenih odločitev, naše misli bodo begale, osredotočenost tudi.

Mars (26. 6. 2018 – 27. 8. 2018) 

Mars vlada našim energijam. Je planet, ki nam pomaga pri motivaciji in energiji. Ko je Mars v retrogradnem gibanju, lahko čutimo pomanjkanje motivacije, energije in entuziazma. Težko bomo dokončevali naloge. Počutili se bomo izčrpane. Čas je za mirovanje in počitek.

Saturn (17. 4. 2018 – 6. 9. 2018)

Saturn je povezan s trdim delom in disciplino in ko je planet v retrogradnem gibanju, lahko dobimo boljše notranje občutke glede začrtanih ciljev. Težko bomo igrali avtoritativno vlogo. Pazite na svoje besede in spoštujte vsakogar na svojem delovnem mestu.

Uran (7. 8. 2018 – 6. 1. 2019)

Uran je povezan z našo željo po svobodi. Planet nam dovoli, da smo to, kar smo in da se počutimo udobno v svoji koži. V času retrogradnega gibanja boste svoje energije usmerili vase, kar bo na vas dobro delovalo. 

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

Neptun (18. 6. 2018 – 24. 11.2018)

Neptun je povezan z intuicijo in duhovnostjo. Povezan je s sanjami, fantazijo, iluzijo in željami. Ko je Neptun v retrogradnem gibanju, smo prisiljeni, da smo to, kar smo. 

Pluton (22. 4. 2018 – 30. 9. 2018)

Ko je Pluton v retrogradnem gibanju, je to čas, ki nam dopušča, da pogledamo globoko vase. Čas za brskanje po duši. Pripravite se, da boste porabili veliko časa za razmišljanje o svojih ciljih, namenih in načrtih za prihodnost.  Če običajno težko meditirate, vam bo Pluton olajšal delo. 

Portal Levja zvezdna vrata

Vsako leto 8. avgusta, se aktivira portal Levja vrata, ki na Zemljo pošilja visoke frekvence energije. Visoka frekvenca svetle energije lahko pomaga aktivirati in zbuditi tretje oko in srčne čakre, spodbuja duhovna prebujenja in zdravljenja. Leto 2018 ima v številkah vsoto 11, zato ta levja vrata nosijo vibracijo 8-8-11. Številka 11 je v numerologiji močna številka duhovnega prebujenja, številka 8 pa predstavlja moč. Vibracija teh številk skupaj nam pomaga, da se zbudimo v svoji moči, in da nas vodi najti svojo moč. Že od Luninega mrka nas nekaj vleče, da spustimo vse, česar ne potrebujemo in nas vleče navzdol, ta portal nam bo pri tem še bolj pomagal in nam aktiviral višje ravni razumevanja.

PREBERITE TUDI: Takole bo Neptun v retrogradnem gibanju vplival na nas

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 18 h
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 20 h
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.