Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Piercing namesto zaročnega prstana je nov modni trend

22. mar 2018 10:36
0

Oglasno sporočilo
Pred mnogo leti se je pojavil – in prav tako hitro tudi izginil – modni trend, pri katerem sta si mladoporočenca ob poroki, namesto, da bi si izmenjala poročene prstane, dala vtetovirati poročni prstan. Sedaj pa se je pojavil nov, podoben trend: ob zaroki si bodoče neveste, namesto, da bi si nadele zaročni prstan, naredijo zaročni piercing.
 
 
Tako je Instagram postal nova destinacija za vse, ki iščejo nove trende, čeprav so ti pogosto naravnost absurdni (se spominjate nohtov – mehurčkov; obrvi peres in kačastih vijug; da kosmatih nosnic niti ne omenjamo). Skratka, novi 'prstan' vsekakor ima sentimentalno vrednost, a je tudi boleč.
 

PREBERITE TUDI: To je nov trend oblikovanja obrvi

 

Kaj pravijo piercingarji?

"Mikro dermalni piercingi so varni in lahko v telesu ostanejo leta, če so le na dobrem mestu in je material iz kakovostnega titana," je povedal piercer Billy DeBerry s Floride. Čeprav pravi, da svojim strankam daje piercinge v prstance že preko 10 let, pa opaža, da so postali zares popularni šele z izpostavitvijo na družbenih omrežjih.
 
 
"So drugačni kot ostali piercingi, ker gre za površinski piercing. Omogočajo, da se oseba odloči za malce drugačne piercinge kot so npr. ušesa ali nos," je še razložil DeBerry. "S tem, ko je osnova pod kožo, lahko del, ki je zunaj, v najrazličnejših barvah, oblikah in modelih." Takšen piercing menda lahko vstavi v le nekaj sekundah in se ga tudi zelo varno in hitro odstrani.
 
 
"Nobenih šivov ne potrebujete, niti zdravnika, da se odstrani," je dejal. "Traja nekaj sekund, da se ga odstrani." Dodal je še, da bolečina ni tako huda, kot bi si morda kdo mislil, da pa je to seveda odvisno od vsakega posameznika. "Nekateri veliko lažje prenašajo bolečino kot drugi. A če jih vodiš skozi proces in si hiter, mislim, da nikoli ne pride do tega, da kdo ne bi zdržal."
 

PREBERITE TUDI: Največji make-up trend 2018: metalik mat ustnice

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!