Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Spoznajte likalnik za oblačila brez poškodb!
Sponzoriran članek

14. maj 2019 12:06
0

Kako z enim samim likalnikom likati različne tipe oblačil brez nenehne skrbi, da boste na svojih najljubših oblačilih pustili ožgana mesta? Kako skrajšati proces likanja pri debelih tkaninah, ki vam navadno vzamejo veliko časa? Philipsov likalnik PerfectCare Elite Plus GC9682 je odgovor na vse te težave - je lahek, enostaven in pripraven za uporabo na vseh vrstah tkanin!


Pametni likalnik

PREPROSTA UPORABA

Philipsov likalnik PerfectCare Elite Plus GC9682 je bil zasnovan z mislijo na vse tiste težave, ki delajo likanje neprijetno. Lahek in kompakten pametni likalnik je preprost za uporabo, saj vam z njim nikdar ni treba skrbeti, da boste zaradi napačno nastavljene temperature prežgali svojo najljubšo bluzo. Pametni senzor DinamiQ v likalniku nadzoruje izpust pare, ki ga sprosti v najbolj optimalnem trenutku, tako da lahko z eno samo nastavitvijo likate vse tipe oblačil in tkanin, vse od spranih kavbojk iz jeansa pa do vaše najlepše svilene bluze. Tehnologija OptimalTemp vam bo zagotovila, da bo pametni likalnik ves čas vzdrževal idealno temperaturo, ki je primerna za vse vrste tkanin; glede na material bo nato spreminjal in prilagajal izpust pare za idealno likanje.


Likanje vseh vrst tkanin

Samodejni varnostni izklop je dodatna funkcija, ki preprečuje previsoko povišanje temperature in s tem potencialno uničenje vaših najljubših oblačil. Likalnik PerfectCare Elite Plus GC9682 tehta manj kot 1 kilogram, poseben zaklep za prenašanje pa vam bo omogočal enostavno prenašanje iz prostora v prostor.

Dodaten plus: likalnik je med uporabo tudi izjemno tih, tudi med samimi izpusti pare, tako da lahko likanje opravite tudi zgodaj zjutraj oz. pozno ponoči, ko vaši bližnji še vedno mirno spijo. Dolžina napajalnega kabla je kar 2m, kar vam omogoča prosto in udobno premikanje med samim likanjem, v paketu pa boste dobili tudi posebno zaščitno rokavico, ki jo lahko po želji uporabite med likanjem.

KADAR SE VAM MUDI

Včasih preprosto nimate časa, da bi likanje opravili vnaprej, in se znajdete v časovni stiski tik pred intervjujem za novo delovno mesto ali večernim zmenkom s prikupnim sodelavcem. Takrat lahko na likalniku PerfectCare Elite Plus GC9682 vključite funkcijo hitrega glajenja gub z dodatnim izpustom pare, ki vam bo omogočila, da boste v vsakem trenutku videti kot iz škatlice.


Oblačila brez gub

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Likalnik PerfectCare Elite Plus GC9682 se odlikuje tudi s posebno snemljivo posodo za vodo, ki omogoča enostavno polnjenje, in tehnologijo odstranjevanja vodnega kamna Easy De-Calc Plus. Sistem vas bo sam opozoril, kdaj je čas za čiščenje vodnega kamna v sistemu.

Likalnik je primeren tudi za uporabo z vodo iz pipe. Med procesom likanja vas bo sam opozoril, kdaj bo nivo vode v posodi za vodo postal prenizek, in takrat lahko tekočino preprosto dolijete. Likalna plošča je zelo odporna proti praskam in drugim poškodbam in tako likalniku omogoča dolgo življenjsko dobo. Brezskrbno uporabo vam zagotavlja tudi dveletna mednarodna garancija. Likalnik PerfectCare Elite Plus GC9682 je tudi okolju prijazen: tako embalaža kot tudi uporabniški priročnik, ki ga boste prejeli ob nakupu, sta izdelana iz 100 % recikliranega materiala.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta najbolj "dolgočasna" obutev 2020 združuje vse: je udobna, šik in uglajena.