Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekdanja vrhunska manekenka je spregovorila o ponižujoči in travmatični izkušnji s fotografom

18. nov 2022 16:20
0

Oglasno sporočilo

Paulina Porizkova je razkrila intimno skrivnost, travmatično izkušnjo.

Stara je bila komaj 15 let, ko se ji je fotograf razgalil: "Prvič sem videla penis. Bala sem se, da bo vsako delo moje zadnje, in želela sem biti prijazna deklica, ki je vsem ustregla," je Paulina Porizkova v oddaji Red Table Talk povedala o svoji zgodnji manekenski karieri.

Avtorica in supermodel, 57 let, je bila gostja v sredinem delu oddaje Red Table Talk (Pogovori za rdečo mizo) na Facebook Watch, ki so jo vodile Jada Pinkett Smith, njena hči Willow in njena mama Adrienne Banfield-Norris.

Pinkett je Porizkovo vprašala o travmatičnem in ponižujočem dogodku, ki ga je Porizkova doživela, ko je bila mlajša.

Porizkova je povedala svojo zgodbo: "Torej, stara sem 15 let, ravno sem dopolnila 15 let. Bila sem v Parizu; dobiti kakršno koli delo je bila zame tako velika stvar, ker sem mislila, da bo vsako delo moje zadnje, in sem si želela biti prijazna deklica, ki je vsem ustregla."

Nato je Porizkova podrobno opisala poseben trenutek, ko je bila z vizažistko in frizerko ter sedela pred ogledalom za ličenje.

"Fotograf je vstopil od zadaj in takrat sem začutila nekaj na rami, bilo je nekako toplo in težko. On se mi smeji, vizažistka se mi smeji, frizerka se smeji, vsi se smejijo."

Porizkova je dejala, da je bila še vedno zmedena, kaj se je zgodilo.

"Vprašala sem se: 'Kaj je to?' Videti je skoraj kot roža, a občutek je bil kot nogavice, nadevane s pire krompirjem. Za nič na svetu tega nisem mogla razumeti," se je spominjala.

"Šele ko ga je umaknil in si zapel zadrgo, sem ugotovila, da je bil to njegov penis."

Na vprašanje Jade Pinkett, ali je takrat prvič videla ta del moškega telesa, je manekenka odgovorila: "Ja. Zagotovo sem takrat prvič videla penis."

Banfield-Norris je incident označila za zelo nespoštljivega.

Paulina pa je spregovorila tudi o svojem možu, ki je ni nikoli imel zares rad ali jo spoštoval, temveč mu je bila le okrasek, ki ga je še zadnjič prizadel v svoji oporoki.

PREBERITE TUDI: Paulina Porizkova v intervjuju razkrila, s čim se morajo spopadati zrele ženske

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.