Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razglasili so najbolj seksi moškega 2023 (video intervju)

8. nov 2023 17:02
0

Oglasno sporočilo

Patrick Dempsey je (končno!) najbolj seksi moški za leto 2023.

"Vesel sem, da se to dogaja na tej točki mojega življenja. Prijetno je dobiti priznanje, hkrati pa mi daje možnost, da ga izkoristim za nekaj pozitivnega."

Skoraj dve desetletji je že minilo, odkar je Patrick Dempsey stopil na male zaslone kot nevrokirurg Derek "McDreamy" Shepherd v ABC-jevi seriji Grey's Anatomy (še dlje od njegove prelomne vloge prikupnega izobčenca v filmu Can't Buy Me Love iz leta 1987).

Njegov status lomilca ženskih src je povzročil takšno navdušenje oboževalcev, da je v preteklih letih neštetokrat krasil strani revij, sedaj je prevzel krono najbolj seksi živečega moškega.

Njegovemu srcu je najbližje Dempseyjev center, ki ga je ustanovil v čast svoje pokojne mame za podporo bolnikom z rakom in njihovim bližnjim.

Druge strasti vključujejo družinsko življenje z ženo Jillian, 57-letno umetnico ličenja in ustanoviteljico lastne kozmetične linije, ter njunimi otroki Talulo, 21-let, in 16-letnima dvojčkoma Sullivanom in Darbyjem – pa tudi izpolnjevanje njegove strasti do vožnje dirkalnih avtomobilov.

Kaj mu je šlo po glavi, ko je prvič slišal novico? "Bil sem popolnoma šokiran, potem pa sem se začel smejati, kot da je to šala, kajne? Vedno sem bil na stranskem tiru!" je dejal v smehu. "Na to sem popolnoma pozabil in nikoli nisem niti pomislil, da bi bil v tem položaju. Torej je moj ego dober."

Glede tega, kako se bodo odzvali njegovi otroci, Dempsey vztraja, da se bodo "samo norčevali iz mene ter iznašli vse razloge, zakaj ne bi smel biti," pravi. "Kar je dobro, saj me ohranjajo mladega."

Decembra bo svoje dirkaško znanje pokazal v biografskem filmu Ferrari v režiji Michaela Manna (ki je med stavko igralcev prejel začasni sporazum SAG-AFTRA), kjer bo igral italijanskega dirkača Piera Taruffija. Film mu je dal lekcijo o prevzemanju tveganja – vendar zunaj dirkalne steze.

"Film sem spremljal že leta, zato sem poklical Michaela in rekel: 'Rad bi se pogovoril o sodelovanju pri tem filmu,'" se spominja Dempsey. "To me je naučilo, da če si nekaj resnično želiš, moraš to storiti sam."

Zdaj se igralec uči, da dobre stvari res pridejo tistim, ki počakajo.

"Imam nalepke za avto, majice, plakate," se šali o svojem novem nazivu. Ali to pomeni, da je dosegel vrhunec? "Vrhunec sem dosegel pred mnogimi leti," pravi v smehu. "Ampak še vedno sem tukaj."

Spodaj si lahko ogledate njegov intervju:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.