Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pandica

  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam OPI olje, korekturni svinčnik in mini lake.

   6. sep 2016 20:34

   Prodam OPI Avoplex olje za nohte in obnohtno kožico, samo preizkušen in nov, s pripadajočo škatlico, za 12€.

   Korekturni svinčnik OPI, z rezervno konico in za ponovno uporabo - ko ga porabite, lahko notri nalijete odstranjevalec laka. Nov in zapakiran. Za 10€, oz. v kompletu z Avoplex oba za 20€.

   set mini lakcev OPI, ker so mini izvedba ni na njih navedenih imen odtenkov, sta pa prva dva holografska, en temnejši, drug svetlejši, tretji je temno bordo rdeč in četrti opečnat. Komplet za 10€.

   Poštnino častim. Lp, Maja

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam lake Essie, OPI, Orly, Chanel.

   6. sep 2016 20:24

   Chanel Le Vernis v odtenku 521 Rose Caché, rabljen toliko kot je vidno iz slike. 6€

   Orly v odtenku Smolder, skoraj poln, nekajkrat uporabljen, 6€. OPI Skulls & Glossbones, nekajkrat rabljen, skoraj poln, 6€Essie v odtenkih Warm &Toasty Turtleneck, Parka Perfect, Mademoiselle, Vanity Fairest, Exotic Liras in Peach Daiquiri, vsak 4€, oz. po trije skupaj 10.

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam Bourjois.

   29. avg 2016 12:01

   Prodam Bourjois Healthy mix Serum v odtenku 52 vanilla, en je poln in neodprt (8 €), drugega je še polovica (4 €), oz. oba skupaj za 10 €. 

   Bourjois Rouge Velvet tekoče šminke v odtenkih 03, 04, 07 in 08, nekatere samo preizkušene, nekatere nekajkrat rabljene, vse skoraj polne, 3 € kom ali 10 € vse skupaj. 

   Poštnina je moja.

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam Paula's Choice.

   29. avg 2016 11:41

   Prodam Resist super light daily Wrinkle Defense SPF 30, 60 ml, malo rabljena, a po moji oceni je notri še vsaj 40 ml (med 40 in 50), ker je nisem velikokrat uporabila za 20 €.

   Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 30, malo rabljena, notri še približno polovica za 10 €.

   Resist Intensive Repair Wrinkle Retinol serum potovalno 7 ml pakiranje. Nanesla sem ga dvakrat, notri še vsaj 5 ml, verjetno več za 5 €, oz. kot darilo pri nakupu obeh ostalih dveh.

   Poštnina je v vseh primerih moja.

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam parfume.

   29. avg 2016 11:33

   Prodam naslednje parfume. Vsi so nekajkrat preizkušeni (pošpricani petkrat ali manj).

   - Juicy Couture Viva la Juicy Gold 50 ml, na Fragrantica.com ima odlične ocene (25 €)

   - Versace Versense 30 ml (20 €)

   - The Body Shop Chocolate 30 ml (5 €) ali darilo ob nakupu obeh ostalih dveh.

   Poštnina je moja.

    

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam Urban Decay Naked 2 paleto.

   29. avg 2016 11:26

   Prodam omenjeno paleto senčil za oči, nekateri odtenki so zmerno rabljeni, nekateri samo preizkušeni. Zraven je original dvostranski čopič. Prodam za 20€, z vključeno poštnino.

    

    

    

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam Paula's Choice Resist Super Light Daily Wrinkle Defense SPF 30.

   19. apr 2016 15:15

   Hoj,

    

   zase in za mami sem naročila vsaki svojo in žal nobeni ne ustreza, zato oba komada prodajam. Bili sta nekajkrat uporabljeni, ampak zagotovo je vsebine še vsaj 80% (po moji oceni več, sem stehtala tubici in tehtata obe čez 60g - okrog 63  smiley ). Vsebine je sicer 60 ml. 

   Vsako dam za 20€. 

   Lp, Maja

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prodam Clinique Superdefense Dry Combination 50 ml.

   3. apr 2016 13:54

   Prodam omenjeno kremo, danes sem jo odprla in preizkusila in mi ne ustreza. Imam precej mastno kožo, ta verzija pa je bolj za mešano. Je praktično nova, samo preizkušena. Prinesla mi jo je mami iz Kanade, pred približno pol leta. Krema je sestavinsko odlična, ima SPF 25 in zelo primerna za sončne pomladne in poletne dni. Dobro je ocenjena tudi na kozmetometru. Prodam jo za 30€, poštnino častim jaz.

    

   Lp,

   Maja

   1
  • Pandica je napisal/a na forum v temo FDV politologija.

   16. feb 2015 23:17

   Hoj, sicer ne študiram politologije, tako da ti konkretno v zvezi s tem študijem težko pomagam. Želela sem samo pripomniti, da so danes praktično vsa področja družboslovja težko zaposljiva, tako da je verjetno to en velik razlog za nizek vpis. Dvomim, da bi bila neposredno kriva kvaliteta študija, mislim da tudi mora biti po kvaliteti in težavnosti enakovreden evropskim programom (preveri malo). Seveda je s službami podobno tudi že na mnogih naravoslovnih področjih, služb trenutno žal res ni na pretek. Tako da se ne ukvarjaj toliko s tem, kaj je zaposljivo, ampak s tem, kaj te zanima in v čem boš dobra. Vprašaj se, če je to tisto, do česar gojiš strast in zanimanje, ker le takšna vnema te bo gnala naprej, da boš v svojem poklicu zvedava in ustvarjalna, to pa je po mojem mnenju osnova za uspešnega in poklicno srečnega človeka.

   Morda imam malo romantične in naivne predstave, ampak resnično verjamem, da je tako. Pričakuj pa seveda, da kot politologinja pri nas ne boš takoj dobila službe (oz. na svojem področju mogoče celo sploh ne), ampak na srečo postaja svet vse manjši in ni nobena novost poiskati službo izven meja naše majhne čudovite državice. smiley

   80
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Balea izdelki za nego telesa in las.

   29. jan 2015 22:13

   Jaz sem tega vanilijevega kupila že ohoho časa nazaj v Dm in mi kar dobro ustreza, so pa seveda dosti boljši. Imam ga doma in si z njim umivam lase samo ob vikendih. Diši sicer zelo zelo lepo, po pristni kremasti vaniliji, jaz se z njim tudi po telesu potuširam, ker pač tako krasno diši. Se pa vonj na žalost čisto nič ne obdrži ... Mislim, da sem ga kupila enkrat poleti, od takrat naprej ga nisem več zasledila, mislim da so ga imeli le kratek čas.

   512
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Puder v prahu.

   14. jan 2015 22:41

   Po mojih izkušnjah, če boš uporabila puder v prahu/kamnu, ti bo avtomatsko dal malo bolj mat videz. Razen če uporabiš takšnega, ki ima kakšne odsevne delce notri. Meni je drugače odličen za podaljšanje obstojnosti klik, ampak nima nikakršnih odsevnih delcev, se mi pa zdi, da ta ne matira popolnoma. Pa še poceni je.

   72
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Catrice dekorativna kozmetika.

   25. dec 2014 2:20

   Jaz sem lastnica dveh, enega sem pa že porabila. Ne morem jih prehvalit. Priporočam previdnost pri 2. odtenku, saj pri obilnem nanosu lahko malo povleče na zeleno, sploh pri naravni svetlobi. Najljubši mi je najsvetlejši odtenek, čeprav nimam ravno svetlih obrvi, si jih lahko z njim čudovito poudarim in zapolnim. Izgleda zelo zelo naravno (mogoče jutri, če bom pri volji, slikam obrv z in brez, da se vidi razlika). So zelo obstojni in dajejo veliko bolj naraven videz kot svinčnik za obrvi, v bistvu so ti Brow Definerji taki tanki flomastri. Edino nanos traja malo več časa kot s senčilom, svinčnikom, dokler se ne navadiš, ampak meni so zdaj res najljubši. Dobi se jih v Mullerju za nekaj evrov.

   842
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Vedno vecje nezadovoljstvo s Planetom lepote.

   2. dec 2014 23:12

   Mislim, da je nekaj časa nazaj bila tudi cenzura Healthspana, ampak si ne upam trditi da je šlo ravno za Healthspan. Me je pa takrat to zelo zmotilo. Včasih me zmoti tudi kakšen poljuden članek, ki je zelo enostransko napisan (npr. tisti o mleku), brez pravih strokovnih argumentov. Ampak saj PL ni strokoven portal, tako da opravičim. Reklame me včasih tudi zmotijo, najbolj tiste, ki se pripeljejo čez ekran, se mi zdi, da mi kar posiljujejo možgane ... Ampak razumem, da reklame pač morajo biti in da zaradi njih forum stoji v takšni obliki, kot ga imamo danes ... In če ti gredo zares na živce si pač inštaliraš AdBlock in je mir. smiley

   Mi je pa zelo všeč, kako je, kljub večjemu številu članic (napram 5 let nazaj) forum še vedno ostal zelo urejen, neprimerljivo bolje je strukturiran kot ostali podobni portali. smiley

   55
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Hujšamo s Planetom Lepote! - 4. del.

   18. sep 2014 22:36

   Na podlagi tega kar si napisala, ti kdorkoli težko svetuje ali poješ preveč ali premalo. Tudi sama tega pravzaprav ne moreš vedeti, namreč, navedla si samo izbor živil, ki se jih poslužuješ, ne pa njihovih količin oz. kalorične vrednosti. Slednje pa je v resnici tisto, kar je pravzaprav bistveno.

   Predlagam ti, da si vzameš kakšno uro časa, malo poguglaš in pokalkuliraš, koliko kcal na dan bi morala pojesti za vzdrževanje (obstajajo spletni kalkulatorji, pogooglaj calorie + calculator) in temu odštej 10-20 %, nato pa kalorije razporedi preko vseh obrokov, nekako enakomerno in pojej dovolj beljakovin, OH, maščob in vlaknin v vsakem obroku ali pa vsaj čez dan.

   Tako "na oko" res težko oceniš, ali poješ preveč/premalo. Sicer pa je zgolj za potrebe hujšanja veliko bolj bistvena količina hrane kot izbor živil. Tudi s prenažiranjem zdrave hrane se lahko zrediš.

   Sicer pa srečno pri doseganju ciljev! smiley

   1202
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Roaccutane tablete proti aknam.

   10. sep 2014 1:42

   Kot sem že povedala, jaz sem se povsod mazala s karitejevim maslom, ki je bilo daleč najbolj učinkovito, ampak še to le za silo.

   Ko si na R. pač moraš določene faze pretrpeti in luskasta suha koža je pač ena od njih. Čez nekaj mesecev boš ugotovila, da je bilo vredno. Potrpežljivost je božja mast. Big smile Jaz sem karitejevo maslo kupila na ebayu čisto poceni in sem bila zadovoljna.smiley

   1131
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Roaccutane tablete proti aknam.

   27. jul 2014 19:47

   Jaz, ko sem bila na R., sem se povsod mazala s karitejevim maslom. Kupila sem ga na Ebayu, čisto poceni je bil, in sem bila zadovoljna. Z ustnicami je pa tako, da sem se tudi jaz naučila na lastni koži, da je bolje preprečiti, da ti sploh razpokajo, kar pomeni, da naj bodo ves čas premazane s plastjo vazelina (melem bi moral biti okej), ker ko enkrat razpokajo, se na teh tabletah razpok težko znebiš in samo še bolj razpoka, včasih tudi do krvi.

   Predlagam ti, da melem na debelo namažeš vsako noč pred spanjem, tudi v kotičke ustnic, dokler pač ne mine. Pa poskusi ne preveč odpirat ustnic med jedjo (ker takrat še bolj razpoka).

   In res je najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam nekomu na R., je, da ima pri sebi ves čas 24/7 vazelin. Jaz sem ga na koncu mazala tudi okrog nosu, ker sem tudi tam čisto popokala ...

   1131
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prehranska dopolnila za otroke.

   27. jun 2014 21:28

   Na žalost takim trditvam ne morem verjeti, brez da bi videla vsaj nekaj neodvisnih in dobro zastavljenih raziskav, ki so zares in na ljudeh dokazale, da so škodljivi.

   33
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Prehranska dopolnila za otroke.

   27. jun 2014 21:23

   In kaj potem? Veš kaj pomenijo kratice oz. šifre, ki si jih naštela? Katere spojine označujejo? Si se pozanimala o njihovem delovanju? Ti E-ji ne pomenijo nič nenavadnega, tudi askorbinska kislina ima svoj E, in sicer E300, klorofil E140, pa sta oba močna antioksidanta in nič drugega kot blagodejna za človeški organizem.

   Omenjeni aditivi se meni ne zdijo nič posebnega, suspenzijo/emulzijo je pač treba z nečem stabilizirati, da ostane povsem enaka do izteka datuma uporabe. Nevarneje bi bilo, če ne bi vsebovala teh E-jev (ki so najverjetneje samo antioksidanti, sicer naravno prisotni v naravi - rastlinah, algah, planktonu ...) in ne bi bila stabilna.

   Sploh ne razumem najbolj, od kod vsi ti strahovi oz. me kar malo razjezi, ko vidim, da so neutemeljeni ali pa temeljijo na popolnem nepoznavanju področja in na praznih predsodkih.

   33
  • Pandica je napisal/a na forum v temo Študijska problematika (vpisi, prepisi, diplomanti ipd).

   10. jun 2014 17:51

   Hoj,

   za vprašanja, kaj ti bodo priznali na faksu, na katerega se prepišeš, lahko povprašaš na njihovem referatu (najdi mail na spletni strani), ampak ti bodo po vsej verjetnosti povedali, da se najprej prepiši, oddaj prošjo za priznanje predmetov in šele potem boš izvedela. Ker more omenjeno potrditi fakultetna komisija, ki se malo bolj poglobi v to, kaj so tvoji predmeti obsegali in koliko kreditnih točk so vredni, ti dejansko ne more nihče povedati bolj podrobno, kaj ti bodo priznali in česa ne.

   S štipendijo je tako (če imaš Zoisovo, mislim pa, da je za republiško enako), če ponavljaš, ti štipendijo "zamrznejo" za ponavljano leto, se pravi, je takrat ne prejemaš. Ko si spet redna študentka in izpolnjuješ pogoje (povprečje ...), ponovno začneš prejemati štipendijo. Vkolikor ne dokončaš študijskega programa, na katerem prejemaš štipendijo, moraš štipendijo v celoti vrniti (slednje velja za Zoisovo, za republiško pa nisem prepričana). Se pravi, če programa na dokončaš in se prepišeš, štipendijo vračaš.

   Moje mnenje o tvojih težavah je tako. Če te uprava na zanima zdaj, te tudi čez nekaj let ne bo nič bolj zanimala. Na žalost si zgrešila faks, kar se zgodi veliko študentom. Prepiši se čimprej. Sploh ne razmišljaj o štipendijah in sotalem (okej, razen, če je štipendija res tvoj glavni vir dohodka in brez nje resnično ne moreš študirati). Če pa obstaja kak drug način (ti lahko finančno pomagajo starši, si pripravljena delati kot študent), pa se takoj prepiši. Ni lahko celo življenje početi nekaj, kar se ti ne dopade, poleg tega tvoj študij državo stane kar velike denarce in nima smisla, da diplomiraš iz nečesa, kar potem sploh ne boš opravljala, ker te ne veseli. Ne razmišljaj preveč in se prepiši! Smile 1

   7
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
 • Dow* 20. sep 2021 20:00
  dobra
 • Dow* 20. sep 2021 17:09
  super
 • Dow* 20. sep 2021 17:04
  v redu
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Prednost predstavljenih kosov je v tem, da so klasični, zatorej se v nakup splača investirati malce več časa in denarja. Nosile jih boste lahko večno.