Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Otroci, rojeni v teh znakih zodiaka, so težje obvladljivi

25. nov 2021 8:21
0

Oglasno sporočilo

...včasih tako težko obvladati. Vsak otrok je drugačen in edinstven na svoj način. Vsi otroci ne bodo vedno pridni in sodelovalni. S pomočjo astrologije poglejmo, ali lahko ugotovimo, katere otroke je najtežje obvladovati, glede na njihov horoskopski znak.

Oven

So izjemno ambiciozni, predani in precej trmasti, ko gre za njihova mnenja. To je tisto, zaradi česar jih je težje obvladati in se z njimi težko spopasti. Verjetno zaupajo le sebi in lastnim odločitvam, pri tem pa ignorirajo nasvete, ki jih dobijo od staršev.

Devica

Device vedno iščejo popolnost. Otroci, ki pripadajo temu sončnemu znamenju, si bodo verjetno prizadevali za veličino. Vendar pa je potreba po popolnosti in brezhibnosti tisto, zaradi česar so izjemno kritični do drugih in sebe. Dokler ne bodo uresničili svojih upov in želja, bodo verjetno trmasti in težko obvladljivi.

Vodnar

Vodnarji so zelo dostopni, a če pričakujete, da se bodo upogibali vašim pravilom in omejitvam, se to verjetno ne bo zgodilo. Če zaznajo kaj negativnega ali nekaj, kar ovira njihovo neodvisnost in vpliva na njihovo individualnost, se bodo oddaljili od vas.

PREBERITE TUDI: Otroci narcisov lahko razvijejo te negativne lastnosti

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  "Pandemija" in zapiranje ljudi v stanovanja je prinesla marsikatero spremembo – tudi na področju mode oz. oblačenja.