Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ena najlepših zvezdnic, Olivia Culpo: "Počutila sem se grdo in pri 10-ih sem šla na dieto"

27. okt 2020 11:00
0

Oglasno sporočilo

Olivia Culpo, ena največjih lepotic in Miss Universe 2012, je iskreno priznala, da se je kot deklica počutila kot grda račka ter da jo je oče, ko je imela 10 let, dal na dieto, saj je bila debelušna.

Ko jo občudujemo na rdeči preprogi ali v reviji Sports Illustrated, kamor pridejo le najlepše ženske, si nikoli ne bi mislili, da je imela v preteklosti težave s prekomerno težo, slabo samopodobo in depresijo. Toliko manj, ker je danes samozavestna mlada ženska.

Danes 28-letnica se je menda od nekdaj primerjala s svojimi lepimi brati in sestrami in staršema ter se počutila kot odpadnik. "Po pravici povedano, ko sem odraščala, sem se počutila grdo, kar je grozno reči," je bila iskrena Olivia v nedavnem radijskem intervjuju.

"Res sem izgledala drugače. Moja starejša sestra je bila kot Barbie punčka. Sama sem bila predebela. Pogledala sem se v ogledalo in si rekla 'ok, drugačna si,' ker sem dejansko bila," je nadaljevala.

Ko je Olivia dopolnila 10 let, jo je njen oče, Peter Culpo, dal na dieto. "Naš oče je izjemen, a je osebnost tipa A in je tekel že vrsto maratonov," je dejala Olivia. "Ko sem imela 10 let, me je dal na dieto in sem sprevidela, da če se potrudiš, dobiš rezultate. In takrat se je vse začelo."

Vse težave, ki jih je Olivia Culpo imela kot otrok zaradi prekomerne teže, so ji pomagale, da je danes vitka, zdrava in samozavestna. "Vedela je, da je predebela, zato se je izogibala situacij, kjer je dobivala pozornost. In potem je shujšala in postala prav vroča – in prišla celo v Sports Illustrated," je še dodala njena sestra Aurora.

Čestitke!

PREBERITE TUDI: Slavna pevka shujšala za kar 40 kilogramov!

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...