Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ali bi tudi za krajši dremež morali odstraniti ličila?

10. sep 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

... umazanija mašijo naše pore in preprečujejo naši koži, da bi se očistila. Naša koža stalno pridno 'dela' in skrbi, da vsi procesi v njej potekajo nemoteno. Največ čiščenja in izločanja snovi, ki jih ne potrebuješ, se zgodi ravno ponoči. Ali je enako s popoldanskimi počitki?

PREBERITE TUDI: Napake, ki jih delate, ko si čistite obraz


     

Popoldanski počitki so najslajši in težko se jim upremo. Po napornem dnevu včasih pač potrebujemo tistih nekaj minut zase, da zatisnemo oči, spočijemo možgane in telo. Ali bi morale tudi pred recimo 15-minutnim popoldanskim spancem odstraniti ličila? Nič ne bo narobe, če jih kdaj ob krajših počitkih ne odstranite. Spanje pomaga našemu telesu in koži, da se obnovi. Ob daljšemu popoldanskemu spancu pa ličila raje odstranite, saj se na koži lahko mašijo pore in zmanjša se vlažnost kože. Koža preko dneva nase namreč navleče tudi umazanijo in onesnažene delce, zato bo za kožo boljše, da si jo očistite, preden lezete na blazino, tako bo tudi blazina dlje časa čistejša.

PREBERITE TUDI: To se zgodi, če zaspite z ličili

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin pred 6 dnevi
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vse za velikonočno dekoracijo lahko najdete v naravi ali v kuhinjski omari, z nekaj spretnosti pa okusno okrasite svoj dom.