Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Odprta tretja Douglas parfumerija v Sloveniji

24. maj 2023 10:02
0

Oglasno sporočilo

V nakupovalno središče Citypark Ljubljana je prispela nova poslovalnica Douglas, ki ljubiteljem lepotnih izdelkov in storitev ponuja še eno lokacijo za raziskovanje in uživanje. Odprtje nove poslovalnice Douglas je bil velik dogodek, ki je pritegnil pozornost ljubiteljev kozmetike.

Na otvoritveni dan se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so si ogledali razkošen prostor in raziskali pestro ponudbo parfumerije. Navdušenja tako na praznovanju kot tudi ob raziskovanju polic z ličili, parfumi in številnimi drugimi lepotnimi izdelki, ni manjkalo.

Izvršna direktorica parfumerije Douglas Adrijana Bokan je ob tej priložnosti povedala: "Naraščajoči uspehi in nenehne inovacije v lepotni industriji so nas spodbudili k širitvi in razvoju blagovne znamke Douglas v Sloveniji. Sledeč potrebam kupcev, smo jeseni 2021 najprej lansirali spletno trgovino www.douglas.si, kar se je izkazalo za odlično poslovno odločitev, sledilo je odprtje prve fizične poslovalnice na Kongresnem trgu v samem središču glavnega mesta - Ljubljane. Marca je bila odprta druga poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, danes pa že stojimo pred novo, tole v Cityparku! Do leta 2025 načrtujemo odprtje še 13 poslovalnic in širitev v druge države jadranske regije."

Otvoritev so spremljale tudi posebne promocijske ponudbe, popusti in darila, ki so še dodatno razveselili goste, v naslednjih dneh pa bodo razveseljevali vse kupce.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čedalje več ljudi ima težave s ščitnico – s hipotirozo, Hashimotovo boleznijo, hipertirozo in Gravejevo boleznijo.