Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Od danes dalje v Cityparku ekskluzivna razstava Red Bull Illume

9. jan 2024 19:10
0

Oglasno sporočilo

... ekskluzivne fotografije v gibanju? Vas zanima, kdo je ustvaril najboljše fotografije podob, ki slavijo pustolovske in akcijske športe? Vabljeni v naše največje nakupovalno središče Citypark na edinstveno razstavo najboljših fotografij Red Bull Illume v pritličju nakupovalnega središča.

Ogledali si boste lahko vseh 50 fotografij finalistov, ki bodo osvetljene na edinstvenih 2 x 2 m velikih svetlobnih oknih. Fotografije so zaščitni znak razstavne turneje in bodo na ogled 10 dni, vse od danes pa do petka, 19. januarja. »V pravo veselje mi je, da gostimo to posebno razstavo, ki začenja svojo turnejo po svetu ravno pri nas. Zahvala gre ustvarjalcem fotografij v gibanju, ki so ustvarili neverjetne podobe,« je dejal Center manager Cityparka Andrej Ropret.

Red Bull Illume je največje svetovno tekmovanje v pustolovskih in akcijskih športnih posnetkih, ki poteka že več kot desetletje in združuje neverjetno delo fotografov in ustvarjalcev vsebin z vsega sveta. Podobe prikazujejo najbolj ustvarjalne in očarljive podobe na svetu, hkrati pa osvetljujejo strast, življenjski slog in kulturo fotografov, ki so jih posneli. Zmagovalne fotografije je izbrala mednarodna žirija, ki jo je sestavljalo 52 urednikov, fotografov in strokovnjakov.

Red Bull Illume je leta 2006 ustanovil Ulrich Grill, strasten fotograf in športnik. Takrat je vodil izobraževalne delavnice za fotografe in ugotovil, da ni fotografskih natečajev posvečenih pustolovskim in akcijskim športom. Porodila se mu je zamisel za Red Bull Illume Quest – tekmovanje, ki ne slavi samo fotografij, ampak tudi ljudi za objektivom, ki se tako izjemno potrudijo, da ujamejo posnetek.

Foto: Robert Krumpak

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.