Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Obravnave v High Care Centru
Sponzoriran članek

Weyergans High Care Center

23. okt 2009 15:41 Sponzoriran članek
0

­

V High Care Centru se ukvarjamo z dejavnostjo povezano z lepoto, zdravjem in dobrim počutjem. Poleg storitvene dejavnosti imamo tudi lastno kozmetiko za nego telesa in obraza. V našem centru vam nudimo različne obravnave:

Dermionologija ®
Optimalno uravnavanje acido/baznega ravnovesja v boju proti celulitu in šibkemu tkivu. Pri obravnavi dosežemo, da gredo visoke koncentracije ionov skozi dermis ter nevtralizirajo toksine in kisline v telesu. Pomembni metabolni procesi so obnovljeni, nevtralizirane kisline pa se izočijo iz telesa.
weyergans_high_care_dermionologija
weyergans_high_care_slide_styler
Slide Styler
Mehanska limfna drenaža. Z obravnavo dosežemo razstrupljanje predele telesa, ki jih je načel celulit, blažimo edeme in otekline na nogah in rokah. Obravnava ima zelo sproščujoč učinek. Poleg mehanske limfne drenaže omogoča Slide Styler tudi abdominalno masažo.
Body Wrapping ®
Kompresijska terapija in aromaterapija, s katero zmanjšamo obseg telesa, uravnavamo pH faktor kože in čistimo telo.
Po končani obravnavi se obseg prizadetega dela telesa občutno zmanjša, koža pa postane gladka in napeta. Izjemno dobri rezultati se dosegajo na trebuhu, bokih, stegnih in zadnjici.
weyergans_high_care_body_wrapping
weyergans_high_care_spm
SPM ®
Aparat za vakumsko masažo celega telesa. Z njim izvajamo limfno drenažo, regeneriramo organizem in krepimo vezivno tkivo, razgrajujemo maščobe, gladimo tkivo ... S SPM-om dosegamo zavidljive rezultate pri obravnavah za prsi, zelo učinkovit je tudi za sproščanje mišične napetosti v ramenih in zatilju.
Hitro in enostavno lahko izvedemo tudi posebne obravnave kot so masaža in stimulacija refleksnih con na nogi.
Sono Care ®
Z napravo izvajamo sonoforezo, kjer aktivne substance vnašamo v globje plasti kože. Izbira aktivnih substanc zavisi od klientovega problema (šibko vezivno tkivo, maščobno tkivo,..). Po obravnavi postane koža bolj napeta in izgleda mlajša. Odlične rezultate dosegamo pri regeneraciji kože obraza, prsi in celega telesa. Sonoforeza je zelo učinkovita tudi pri odpravi strij.
weyergans_high_care_sono_care
weyergans_high_care_vacustyler
Vacustyler ®
Aparat z negativnim tlakom, ki pomaga pri odpravljanju celulita, šibkega vezivnega tkiva in prekomernega kopičenja maščob. Pomaga pri obravnavah kapilar, krčnih žil in pri odpravljanju motenj v krvnem obtoku. Z negativnim tlakom izboljšamo regeneracijo celotnega telesa po športni vadbi, poleg tega pa obravnava z negativnim tlakom predstavlja učinkovito rehabilitacijo pri športnih poškodbah.
Iono Care ®
Naprava za vdihavanje ioniziranega kisika. Pospeši celični metabolizem, izboljšuje videz kože in poskrbi za sprostitev ter boljšo formo telesa.
weyergans_high_care_iono_care
weyergans_high_care_bodystar
Bodystar
Bodystar je multifunkcijski aparat za elektroterapijo celega telesa. Z aparatom lahko izvajamo elektrolipolizo s katero dosežemo razgradnjo nakopičenih maščob, na ta način se zmanjša obseg telesa in le-ta se preoblikuje. Izoton je program s katerim dosežemo bolj čvrsto in napeto kožo, s polyshape programom pa stimuliramo mišice.
Beautiful Lips
Novost na slovenskem trgu. Do polnih ustnic s hialuronsko kislino in hladno svetlobo brez injekcij!
weyergans_high_care_beautiful_lips
weyergans_high_care_ipl_laser
IPL trajno odstranjevanje dlak
Metoda, ki z močjo svetlobe postopoma trajno odstrani dlake na telesu. Števil­o obiskov in čas trajanja obiska je odvisen od obravnavanega predela. Obravnave se izvajajo v obdobju, ko koža ni porjavela (jesen, zima, pomlad).

Za več informacij nas lahko pokličete ali obiščete našo spletno stran!

High Care Center
Dunajska 107
Ljubljana
Tel. št. 01/534 33 85, 041/908 043
info@high-care.si 
www.high-care.si

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.