Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Novi partner nekdanje supermanekenke večino noči preživlja v njenem domu v Miamiju

3. mar 2024 12:06
0

Oglasno sporočilo

Partner Gisele Bündchen, Joaquim Valente, preživlja večino noči v domu supermanekenke v Miamiju, saj se njuna romanca vse bolj razplamteva – je pa tudi njena velika opora po smrti njene mame, pravijo prijatelji.

Bündchen se s svojim inštruktorjem jiu-jitsa uradno videva od junija lani, čeprav so ju, kot so poročali tabloidi, prvič opazili skupaj že pred več kot letom dni. Valenteja so pogosto videli, kako zgodaj zjutraj zapušča hišo brazilske manekenke.

Par pa so videli tudi, kako se ljubkuje v bližini, saj je vir, ki je seznanjen, povedal: "Stvari sta ohranjala zasebne – v zadnjem času pa je več izkazovanja naklonjenosti v javnosti; z veseljem se ljubkujeta v javnosti."

Svojo romanco sta zapečatila s poljubom, potem ko sta bila opažena v objemu na valentinovo.

Govorice, da sta v razmerju, so se prvič pojavile novembra 2022, ko so Valenteja le dva tedna po ločitvi od ikone NFL Toma Bradyja slikali na počitnicah z Bündchen in njenimi otroki v Kostariki. Skupaj sta uživala tudi na izletih v rodno Brazilijo.

43-letna Bündchen si s 46-letnim Bradyjem deli skrbništvo nad 14-letnim sinom Benjaminom in 11-letno hčerko Vivian. Zanju pravi, da sta njena prednostna naloga, pravi vir: "Ob ločitvi je tako težko, vendar otroka vesta, da sta zdaj skupaj. Joaquim jim je res všeč."

Bündchenina "angelska" mama Vânia Nonnenmacher je umrla 28. januarja v starosti 75 let zaradi raka. Druga oseba, ki pozna par, je delila, da je bil 36-letni Valente po tej izgubi "opora" svoji partnerki.

Ni jasno, kaj Brady meni o tej romanci. Kljub kratkemu spogledovanju z Irino Shayk je športni poznavalec, ki pozna Bradyja, povedal, da je trenutno osredotočen le na otroke in delo.

"Vse, kar se govori o tem, da se želi ponovno poročiti, je izmišljeno," je razkril vir.

Bündchen zdaj predstavlja svojo kuharsko knjigo "Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul" (Preprosti recepti za krepitev telesa in nahranitev duše).

Dvorec Indian Creek, vreden 11,5 milijona dolarjev, ki ga je kupila po ločitvi oktobra 2022, še vedno prenavlja, videli pa so jo celo, kako preživlja čas v Valentejevem skromnejšem stanovanju – čeprav v prestižni stavbi.

Par se je zbližal, ker sta Brazilca, je povedal vir, ki je potrdil njuno romanco: "Prihajata iz podobnega okolja. Oba sta zelo mlada zapustila Brazilijo. Oba sta si v ZDA ustvarila čudovito življenje. Oba obožujeta Miami in uživata v potovanjih. Oba uživata v zdravem življenju. Gisele je v odličnem položaju. Je srečna in zelo uživa v življenju. Joaquim je kot nalašč zanjo."

PREBERITE TUDI: Tabora ločenih zvezdnikov se javno spopadata

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Načeloma velja prepričanje, da se modrost s staranjem povečuje, vendar empirične raziskave kažejo, da ni čisto tako.