Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Novembrska polna luna ( 8. 11. 2022) je tudi lunin mrk in zadeve bodo postale kaotične

8. nov 2022 8:09
0

Oglasno sporočilo

25. oktobra ste verjetno začutili val sprememb in razvneli čustva, ki so se razširila, ko sta se na nebu pojavila sončni mrk in mlaj v znamenju škorpijona. Z dogodkom se je začela druga sezona mrkov v letu 2022.

Zdaj bosta svoja nasprotnika, polna luna in popolni lunin mrk, povedala svoje. V torek, 8. novembra, se bodo stvari osredotočale na odnose, varnost, imetje in vrednote. Ker je luna v interakciji s kopico planetov – najbližje uporniškemu Uranu – so nenavadni preobrati neizogibni.

Polna krvava luna in lunin mrk v biku sta priložnost, da spremenite svoje življenje

Polne lune – ki se zgodijo, ko se samozavestno sonce zoperstavi luni, ki išče varnost – so vrhunske točke, ko pogosto dosežemo ciljno črto ali ugotovimo, da je določen odnos ali podvig potekel. Z drugimi besedami, gre za konce, ki se morajo zgoditi, da naredimo prostor za začetke, ki so nedvomno polni upanja.

In ko polno luno spremlja lunin mrk - kar se zgodi, ko se Zemlja znajde med Soncem in luno ter meče senco na luno - se čustva povzdignejo do neskončne meje. Energija trenutka je pogosto neverjetno intenzivna, morda celo premočna. Vsi ti elementi polne lune in luninega mrka se združijo, da spodbudijo preobrazbo.

Ker ta dogodek pade v znamenje Bika, je lahko vaša pripravljenost, da sprejmete neznano, nekoliko omejena. Konec koncev, znaku vlada Venera, planet užitka in vrednot, bik enači domačnost z udobjem, lepoto in mirom.

Mrki na splošno povzročijo pretrese in celo krize, ki služijo kot prepotrebno odpiranje oči. In čeprav so ti klici za prebujanje v tem trenutku zagotovo neprijetni, so običajno tudi priložnosti, da se končno premaknete v še bolj izpolnjujočo smer.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.