Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nova študija potrjuje, da eksperimentalna Covid 'cepiva' zmanjšujejo moško plodnost

5. jul 2022 12:48
0

Oglasno sporočilo

Neodvisni strokovnjaki so čedalje bolj zaskrbljeni zaradi vpliva eksperimentalnih cepiv Covid-19 na plodnost ljudi in ponovno pozivajo k takojšnji ustavitvi programa cepljenja.

Cepivo za Covid-19 podjetja Pfizer vodi do nižje ravni plodnosti pri moških, kaže nova recenzirana študija. V znanstvenem članku, ki je bil objavljen v reviji Andrology, je bil ocenjen vpliv poskusnih cepiv Covid-19 na gibljivost in koncentracijo spermijev. Ugotovili so, da se je tri mesece po cepljenju koncentracija sperme zmanjšala za 15,4 %.

Raziskovalci so nadalje ugotovili, da se je koncentracija sperme zmanjšala med 75. in 120. dnem po cepljenju. Zaradi tega zmanjšanja se je število gibljivih spermijev zmanjšalo za 22,1 %, koncentracija spermijev pa za 15,4 %.

Testiranje semena, ki je bilo opravljeno 150 dni po cepljenju, je pokazalo, da je raven sperme po cepljenju še vedno nižja od ravni pred cepljenjem, čeprav se je sčasoma nekoliko izboljšala. Moški niso bili testirani po tretjem in četrtem vbrizgu, zato so po naslednjih odmerkih možne nadaljnje poškodbe gibljivosti in števila spermijev, podatki o dolgoročni plodnosti pa zaenkrat še niso na voljo, saj je cepivo v fazi preizkušanja do leta 2023 – in preizkuša se na ljudeh.

Izvirne Pfizerjeve študije biološke dostopnosti kažejo, da se lipidni nanodelci cepiva koncentrirajo v jajčnikih ter jetrih, vranici, nadledvičnih žlezah in testisih, kar bi lahko imelo velik vpliv na človeško reprodukcijo.

Obstaja tudi veliko dokazov, da eksperimentalna 'cepiva' za Covid posegajo vplivajo na reproduktivno zdravje žensk – med drugim lahko povzročijo hude motnje v menstrualnem ciklu. O tem poročajo v mednarodnih bazah podatkov o farmakovigilanci, vključno z Vigiaccess.org (SZO), VAERS Združenih držav Amerike in sistemom Yellow card Združenega kraljestva, kjer so povsod prijavili veliko število menstrualnih nepravilnosti, vključno z zakasnelo menstruacijo in zgodnjo menopavzo.

Neodvisni strokovnjaki so večkrat pozvali k prenehanju uporabe eksperimentalnih genskih 'cepiv' Covid-19, saj obstaja zaskrbljujoče število stranski učinkov, ki presega reproduktivno škodo – vključno s smrtmi.
Poleg tega novih eksperimentalnih genskih 'cepiv', ki uporabljajo novo tehnologijo nanolipidnih delcev in ki niso prestala strogega varnostnega testiranja (za nova zdravila se zahteva najmanj 7 do 10 let), ne bi smeli odobriti.

Ena izmed zdravnic, ki opozarja na nevarnosti, dr. Katarina Lindley, je dejala: "Zelo zaskrbljujoče je, da se soočamo s še enim zaskrbljujočim stranskim učinkom teh poskusnih cepiv, ki vpliva na širjenje človeštva. Ker se zdaj cepivo vbrizgava že šestmesečnim dojenčkom, je jasno, da bodo posledice za zdravje čutile generacije. Škode je bilo že dovolj. Potrebni so takojšnji ukrepi za umik teh izdelkov iz prometa."

Mnenje neodvisnih slovenskih zdravnikov z vsemi dokazili pa si lahko preberete tukaj in tukaj.

PREBERITE TUDI:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.