Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Človeška neumnost res nima meja: to je nov način razkazovanja bogastva

30. okt 2018 9:28
0

Oglasno sporočilo

... dosedanji načini razkazovanja bogastva očitno niso bili dovolj in so se morali spomniti nečesa novega. Tako je letos poleti prišel novi trend, pri katerem se pretvarjajo, da so padli iz npr. avta (ali zasebnega letala), ob čemer so se jim iz dragocene torbice razsule vse luksuzne dobrine, ki so tako 'razsute' (rastavljene) po tleh, da se jih dobro vidi.


luxury4nk


ec24m

Gre za izziv 'flaunt your wealth' oz. 'pokaži svoje bogastvo', ki je na Instagramu postal viralen. Tako imenovani 'izziv' se je začel na japonski medijski platformi Weibo pred približno dvema tednoma. 'Trend' lahko zasledite pod lojtrami #fallingstars in #fallingstars2018, ki sta se pojavili avgusta s strani ruskih bogatašev, ki so se pretvarjali, da padajo s stopnic zasebnih letal.


diva03mua


Inbekart

Trend "pokaži svoje bogastvo " se je kmalu zatem preselil na Instagram. Najbolj popularen je med Kitajci, a tudi ostali mu veselo sledijo. Na platformi Weibo mu je podleglo že več kot milijon ljudi, na Instagramu pa je bilo z lojtro #fallingstars objabljenih že preko 35.000 fotografij. Med najnovejšimi je tudi tekmovalka za miss Ukrajine 2016, Catherine Ramos.

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.