Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Niste zadovoljni s svojim videzom? Prijavite se na preobrazbo Planeta Lepote!

20. avg 2012 8:53
0

Oglasno sporočilo

... na temo osebne podobe, oblačenja, ličenja, frizur, ..., vseeno niste zadovoljne s seboj in svojim videzom? Prijavite se na preobrazbo Planeta Lepote, ki bo s svojo vrhunsko ekipo poskrbel za vaš dovršen videz!

V rubriki Stilske preobrazbe vsak mesec izberemo eno izmed prijavljenih kandidatk, ki na naslov urednistvo'at'planet-lepote.com poslala svojo prijavo. Preobrazba se odvija po naslednjih korakih: izbor oblačil, ki so izbrana glede na izbrankin tip postave, koloristične značilnosti ter njen življenjski slog; ureditev pričeske, ki je optimalna za kandidatkino obliko obraza, tip las in način življenja; ter profesionalno ličenje, ki poudari najlepše na obrazu in skrije morebitne pomanjkljivosti.
Več si lahko preberete tukaj, naše preobrazbe pa si lahko ogledate v rubriki Preobrazbe.


Kako se prijaviti?

Na naslov urednistvo'at'planet-lepote.com pošljite svojo prijavo, ki ji priložite dve svoji fotografiji, eno obraza in pričeske, in eno postave, ter napišite, zakaj si želite preobrazbe in zakaj menite, da bi morali izbrati prav vas. Fotografija postave naj bo narejena v oprijetih, temnih oblačilih, najboljše so črne pajkice in črna majica (po možnosti brez rokavov).

V zadevo/subject sporočila napišite Preobrazba - prijava.

Izbrano članico bomo o izbiri obvestili po elektronski pošti, kjer se bomo tudi nadalje dogovorili o terminu preobrazbe. Preobrazba bo objavljena v članku na portalu Planet Lepote, zato prijavljena in izbrana članica soglaša z objavo svojih fotografij pred in po preobrazbi v članku. Vsak mesec bomo opravili in objavili eno preobrazbo.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Mokre sobe so odprte, minimalistično opremljene, prostorne kopalnice.