Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Biti sam(ski) ne pomeni, da si osamljen (v resnici je to ključ do osebne rasti)

16. avg 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Zakaj je temu tako? Živimo v čudnem svetu, kjer ljudje pogosto ne razumejo tistih, ki so si zavedno izbrali, da bodo sami; pravzaprav do njih čutijo tudi sočutje in pomilovanje. Ne razumejo pa, da so ljudje, ki so si to izbrali, pravzaprav izjemno močni. So pametni, zreli in dovolj odgovorni, da poskrbijo sami zase in za to ne potrebujejo drugega človeka. So dovolj močni, da ne vztrajajo v razmerju, ki jih ne osrečuje le za to, ker to od njih pričakuje družba.

PREBERITE TUDI: Ojoj! Samska pri 30-ih?


Biti samski ne pomeni biti nesrečen in čuden. Samskost je zavestna izbira človeka, saj je raje sam(ski) kot z neustrezno osebo in v neizpolnjujočem odnosu. Drugi pogosto ne razumejo, da biti samski ne pomeni enako biti osamljen. Veliko je ljudi, ki so v razmerjih, pa so pravzaprav zelo osamljeni, medtem ko imajo samski pogosto boljše socialne stike, predvsem pa bolj poznajo sami sebe, kar je ključ do osebne rasti.

PREBERITE TUDI: Zakaj je toliko privlačnih in pametnih žensk še vedno samskih?

Pomembno je, da se človek pozna, da zna delovati samostojno, tudi če ne ve točno, kam v življenju gre in kam ga vodi pot. Kakovostno preživljanje časa s samim seboj je tisto, ki človeku včasih prinese še kako potreben mir. To, da je človek sam, v njemu lahko prebudi močna, potlačena čustva, stvari pa lahko vidi iz druge perspektive. 

Biti samski ne pomeni, da si osamljen. Včasih je potrebno, da se soočimo z najglobjimi strahovi, čustvi in občutji, saj se le tako lahko dodobra spoznaš in se vzljubiš. Včasih je potrebno slediti sebi, se sestaviti in se spoznati. Včasih se je potrebno odmakniti, da dosežeš častno jasnost, in spoznaš svoje želje in potrebe. Zato je biti sam ključ do osebne rasti.  
 

PREBERITE TUDI: Ostanite samski, DOKLER ...

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Danes, 16. julija, bo polna luna, ki se ji bo pridružil tudi mrk. Bo to prineslo kaj dobrega?