Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekaj znakov, da vaš moški misli resno (in vas zares ljubi)

12. mar 2019 9:10
0

Oglasno sporočilo

Če k temu dodamo še moško skrivnostnost, zaradi katere včasih ne izrazi jasno svojih čustev, moramo vklopiti tudi nekaj detektivskih sposobnosti. Vaš moški vam morda še ne zna povedati, kako rad vas ima, saj to raje kaže z dejanji. No, če počne katero od teh naštetih stvari, je to zagotovo znak, da vas ima zares rad in da mu veliko pomenite, čeprav je tudi res, da ljubezni ni mogoče meriti le s spodnjimi dejanji; ljubezen je namreč veliko več kot to.

PREBERITE TUDI: 10 stvari, ki jih nikar ne počnite na prvem zmenku

Druži se z vašo družino

Verjetno vam družina pomeni zelo veliko (vsaj tako je v večini primerov). V kolikor je vaš moški vaše družinske člane že spoznal in z njimi tudi rad preživlja svoj čas, lahko to kaže na resne namene. Razume namreč, da je družina del vašega življenja, zato se trudi za odnose. 

Rad gre z vami po opravkih

Dejstvo je, da imamo sami svojih opravkov običajno že vrh glave, in da nam ponavadi ne pade na pamet, da bi to počeli še za druge. V kolikor se vaš moški ponudi, da gre z vami v trgovino ali vas pelje na pošto pomeni, da se rad druži z vami in vam pomaga, ne glede na to, da opravila sicer niso zabavna.

Navdušeno ureja stvari v vašem domu

Še en način, kako moški izrazi svojo ljubezen je ta, da se želi pokazati kot rešitelj in junak. Če v vašem domu rad popravlja stvari, je to znak, da ima resne namene, saj vam podzavestno želi povedati, da bo poskrbel za vas.

Skuha vam kosilo ali večerjo in organizira drugačne zmenke

Moški, ki bo za zmenek izbral neobičajno lokacijo in tip zmenka ali vam celo sam skuhal večerjo, ima resne namene. Želi vas namreč očarati in urediti zmenek, ki ga ne boste pozabili. 

Posluša vas

Moški, ki z veseljem posluša vaše zgodbe in si celo zapomni, kaj ste povedali, ima zagotovo resne namene, saj ga zelo zanimate.

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo