Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Negativne lastnosti ljudi, rojenih v oktobru

4. okt 2021 9:32
0

Oglasno sporočilo

Lahko vas očarajo v vseh pogledih. So neustavljivi romantiki, zato vam bodo ostali v lepem spominu. Prav tako so tisti, ki vedno najdejo rešitev za vsak problem. So umetniški, vendar niso tako kot vsi umetniki. Umetnost nosijo v srcu. Pozorno izberejo vsako besedo in na svet gledajo z rožnatimi očmi. Poskušajo v vsem videti najboljše. Z njimi je tudi zabavno preživljati čas, kar povečuje njihovo priljubljenost med ljudmi. A imajo tudi nekaj značilnih negativnih lastnosti. 

Hitre jeze

Ti ljudje nimajo nadzora nad svojo jezo. Posledično najpogosteje prizadenejo druge, hkrati pa so tako očarljivi, da zlahka rešijo prepire. Lahko se zelo razjezijo, vendar nikoli ne držijo zamere.

Nezanesljivi

Za ljudi, rojene v oktobru, je znano, da si premislijo, saj nanje zlahka vpliva mnenje drugih. Ne morete se zanašati, da bodo držali besedo, ker radi poslušajo druge in svoje odločitve temeljijo na mnenjih, ki so jim jih predstavili. To je lahko zelo nadležno zlasti za nekoga, ki je odvisen od njihove odločitve.

Manipulativni

Številne tehtnice so manipulativne za svoje dobro. So očarljivi ljudje s prijetnim načinom govora in vedo, kako priti na dobro stran. Hitro lahko odkrijejo slabosti drugih ljudi, da lahko z njimi manipulirajo. Tehtnice so še posebej znane po teh lastnostih.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...