Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nataša Gorenc se je postavila za najšibkejše: "Kje so tisti, ki so izgoreni v boju za osnovo?!"

20. jan 2020 9:35
0

Oglasno sporočilo


Nataša Gorenc Facebook

Nataša Gorenc, trenerka fitnesa, se je postavila za najšibkejše v družbi: na svojem Facebook profilu je zapisala naslednje:

"Berem o izgorelosti! Spet "vsi" delijo, vsi se očitno poistovetijo! Ne podcenjujem nikogar, nobene bitke, a se sprašujem.

Ali prav razumem, da govorimo spet samo o enem sloju ljudi, o ljudeh z denarjem! O tistih, ki imajo status in moč! O tistih, ki izgorijo zato, ker hočejo preveč! Čeprav vse imajo, ker so prišli do določenega nivoja, kjer bi lahko do določene mere izpregli?! Ker se pehajo za nepotrebnimi stvarmi, še večjim zaslužkom in še boljšim statusom! Za pretečen maraton, ne glede na vse, višji položaj v službi, ki iz otrok delajo kriple, ker jih silijo delati stvari, ki bodo dvigale njihov ego!!!

Kje pa so navadni ljudje v teh zgodbah? Tisti, ki niso elita! Sama jih ne najdem!!!

Kje so tisti, ki so že leta izgoreni v boju za osnovno! Tisti, ki izgorevajo v razmišljanju kako plačat 10 položnic, imajo pa "budgeta" samo za 6! (Ta stavek mi je dejansko napisala znanka). Tega izraza "izgorelost" sploh ne poznajo, ker je del njih! Ni prav, a tako je! Obstajajo ljudje, ki tako "furajo" že leta! V borbi za preživetje, za lepšo prihodnost, ne samo sebe! Ker sebe so že tako zgubili nekje na poti! S sabo se sploh več ne ukvarjajo! Ker so prekurjeni, utrujeni, izigrani, nerazumljeni in zaničevani! Marsikdaj lačni...izgubljeni v črnih mislih! A še vedno premorejo toliko moči, da rinejo dalje! Mogoče za svoje bližnje, da jih ne pustijo na cedilu! Oni cenijo majhne stvari! Ko so otroci siti, položnice poplačane, zavarovanje urejeno! In jim dol visi za visokoleteče cilje!

Ker je tudi pri tleh božansko lepo, če so osnove pokrite!
Kapo dol vsem tistim, ki ne morete kar odnehati! Si vzeti 3 mesece na off!
Ker vam situacija ne dopušča! Kako se šele vi počutite, ko vam "japiji" predavajo o izgorelosti!!!"

 

PREBERITE TUDI: Forum tema: Izgorelost (burnout, adrenal fatigue)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...