Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Naše sanje se začnejo ob pogledu abstraktne umetnosti

11. nov 2021 10:56
0

Oglasno sporočilo

Abstraktna umetnost naredi dom bolj začinjen, človeški in topel.

Zanimiva misel – Junot Diaza: ''Celotna kultura ti pravi pohiti, medtem ko umetnost pravi, da si vzemi čas. Poslušajte umetnost." 

Naše sanje se začnejo ob pogledu na abstraktno umetnost.
 
Med vsemi strojno izdelanimi predmeti v naših domovih je lepo imeti nekaj, kar lahko brez težav vrne življenje v prostor. Z umetniškim delom lahko zaznate čas, trud in spretnost, ki so bili vloženi v ustvarjanje. Ko se zaljubite v umetnino in jo obesite na steno, ta zgodba veliko pove o vas.

Ne glede na to, ali gre za vašo osebnost ali tisto, kar cenite v življenju, je umetnost lahko popolni prevajalec. Omogoča vam, da vzpostavite globlje pozitivne povezave s tistimi, ki prihajajo v vaš dom.

Umetnost nam pomaga prepoznati naša čustva

Ne glede na to, ali gre za spomin ali občutek, lahko umetniško delo vzbudi močna čustva, ko ga pogledamo. Umetnost nas lahko razveseli po slabem dnevu, nas spomni ali nas navdihne, da naredimo več v življenju. Lahko zagotovi tolažbo, da nismo edini, ko se včasih počutimo drugačne.

Umetnost nam daje odsev nazaj, nam omogoča, da prežvečimo lastne reakcije, čustva in misli. Ne glede na to čustvo – pozitivno ali negativno – nam daje vedeti, da v teh mislih nismo izolirani.

S tem, ko se nagnemo k tem občutkom, se spodbudimo k bolj odprtemu razmišljanju, k izzivu samega sebe in k pogledu na svet z drugega zornega kota. Imeti umetniško delo, ki je spremenilo naš pogled na svet v lastnem domu, je vsakodnevni opomnik, da se sprašujemo o svojih navadah in razmišljanjih.

Bit umetnik ni lahka pot. Pogosto zahteva globoko žrtvovanje tako finančno kot družbeno za določena obdobja.

Umetniško delo v vašem domu vas spodbuja k tveganju in sprejemanju ranljivosti – rezultat je pogosto nekaj lepega in čudovitega.

Vaš dom je "vaše mesto" in zato je tako pomembno, da ga okrasite po svojih željah. V svojem prostoru se morate počutiti udobno! In obkrožanje z umetnostjo, ki jo imate radi, vam bo pomagalo uživati tam, kjer preživite večino svojega časa.

Če se odločite za življenje z umetnostjo, se odločite, da boste v svoj dom vnesli več življenja.
V naših domovih potrebujemo umetnost.

Merch Design

Ta planet potrebuje še več barv in ljubezni, razlog za to pa je tudi novi Merch Design. Trenutno so vam na voljo ročno Abstraktno izdelani Amulet iz naplavljenega lesa, ki vas bo ščitil pred slabim; unikatni Hoodie in pa Majčke. Vsi so ročno poškropljeni z barvo, da vas naredijo še bolj barvite in posebne.

Pustite si biti drugačni. Pomembni ste mi in imam vas rad.

Hvala, ker širite ljubezen.

Rajko Požar Fine Art

Kontakt: info@rajkopozar.com

PREBERITE TUDI: Intervju: slikarski umetnik Rajko Požar (Rajart)

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.