Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nakupovalna središča SES in Spar Slovenija prizadetim v poplavah donirala 280.000 evrov

24. avg 2023 9:24
0

Oglasno sporočilo

Hitra pomoč je dvojna pomoč. Obe sestrski podjetji SPAR Slovenija in SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji (ALEJA Ljubljana, CITYPARK Ljubljana, CENTER VIČ Ljubljana, CITYCENTER Celje in EUROPARK Maribor) z donacijo pomagata lajšati stiske po hudih neurjih v Sloveniji.

V torek, 22. avgusta, je Toni Pugelj, direktor SES Slovenija, Zvezi prijateljev mladine predal 100.000 EUR v obliki darilnih bonov DESETAK. Porabili naj bi se predvsem za nakup novih gospodinjskih aparatov, živil, oblačil in drugega. SPAR Slovenija je lokalne skupnosti, organizacije in svoje zaposlene podprl z donacijami v vrednosti 180.000 EUR.

»V teh težkih časih, ko se naša država sooča s posledicami velike naravne katastrofe, smo šokirani in se zavedamo svoje odgovornosti, da stopimo skupaj in pomagamo vsem, ki potrebujejo našo pomoč. Zato smo se odločili za donacijo, da izrazimo svojo solidarnost z vsemi prizadetimi, ki so izgubili svoje domove in premoženje,« je dejal Toni Pugelj, direktor SES Slovenija.

Takoj je ukrepala tudi sestrska družba SES Slovenija, SPAR Slovenija, ki je donirala več kot 20 lokalnim organizacijam in skupnostim in zagotovila več kot 180.000 EUR pomoči.

»Skupaj smo v teh ključnih trenutkih prehodili pomembno pot solidarnosti, sočutja in močnega skupinskega duha. Najprej smo se lokalno omrežili in šli skupaj na prve bojne črte, da bi pomagali našim zaposlenem in lokalnim skupnostim, prizadetim v poplavah. Nesebično smo v teh težkih časih darovali svoj čas, energijo in sredstva za zagotavljanje podpore in pomoči prizadetim stanovalcem in našim zaposlenim,« je povedal David Kovačič, direktor SPAR Slovenija.

Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Moste - Polje, je bila vidno ganjena nad potezami sestrskih podjetij: »Takšna pomoč je res velik prispevek za vse ljudi, ki se v teh dneh soočajo z velikimi izzivi. Zelo smo veseli, da ste izbrali nas in da skupaj lahko pomagamo številnim družinam na območjih Slovenije, ki so jih poplave najbolj prizadele."

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zima je tu in predstavljamo vame 6 trendov plaščev, ki bodo letošnjo zimo najbolj 'in'.