Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Najpogostejši razlogi, zakaj se vaš partner izogiba intimnosti

22. mar 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

... težava, ki jo morate razumeti in se je zavedati. Ko sta zaljubljena in v zakonu, bodo intimnost, strast in ljubezen; ko pa te med partnerjema počasi izginejo, ne ostane nič, razen razočaranja, osamljenosti in obupa. Da bi vam pomagali ugotoviti, je tukaj nekaj razlogov, zakaj se vaš partner morda izogiba intimnosti z vami.

Ne počuti se samozavestno

Vaš partner se morda ne bo počutil udobno ali samozavestno pred vami. Njegova negotovost se lahko prikrade do njega, zaradi česar se vam še toliko težje odpre fizično, čustveno in psihično. Vaša naloga postane, da partnerju pomagate, da se počuti samozavestnega in posebnega.

Počuti se izčrpano

Izčrpanost od vsakodnevnih dejavnosti, službe, gospodinjskih opravil, vodenja otrok ... so lahko nekateri od mnogih razlogov, da je vaš partner popolnoma izčrpan in za intimnost preprosto nima več energije. Spolnost zahteva razpoloženje in energijo.

Preveč zahtevate

Vaš partner se lahko počuti, da ga silite v spolnost. Zaradi časovnih omejitev in natrpanega urnika morda ne bo imel časa in prostora, da bi občutil užitek ali željo po intimnosti.

Pomanjkanje povezanoati

Morda vama v zvezi zakonu primanjkuje povezanosti, kar je lahko stiska za vašega partnerja. Ali se počuti oddaljenega in čustveno ločenega od vas, kar muu lahko preprečuje, da bi se vam fizično približal v spalnici.

PREBERITE TUDI: Intima v partnerskem odnosu

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.