Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Najbolj seksi fotografije Heidi Klum posnela njena lastna mati!

10. apr 2014 11:21
0

Oglasno sporočilo

... tudi imeni kot so Rankin, Terry Richardson, Norman Jean Roy in … njena mama. Ja, res je! Erna Klum je mojstrica, ki stoji za nekaterimi najlepšimi in najbolj zapeljivimi, na pol golimi fotografijami manekenke, ki jih je objavila na svojem Instagramu. “Moje najbolj seksi fotografije je posnela moja mama, bi rekla. Pravi mi 'premakni se tako, stopi sem' in podobno,” je Heidi povedala za revijo People.

Pravzaprav je tudi za nekatere najbolj izzivalne fotografije imela idejo njena mati, priznava Heidi: “Gre za sliko, o kateri so ljudje veliko govorili – na njen objemam palmovo deblo in sem zgoraj brez. To je posnela moja mama. In ko imam tazadnjo od peska? Tudi to je posnela moja mama. Ona je odgovorna za vse te slike!”

Ko Heidi ne pozira profesionalnim fotografom ali svoji mami, pa seveda trdo dela – med drugim je novi obraz zadnje kampanje udobnih čevljev Dr. Scholl, v zvezi s katero je povedala: “Kot manekenka delam že 20 let in sem vedno, vedno, vedno v visokih petah. Zato me pogosto bolijo noge, na kar sem navajena. Redkokdaj lahko odpočijem noge, pogosto grem z letališča direktno na delo. Po letenju imam zatečene noge, zato potem včasih obujem čevlje brez pet, a to je redko.”

PREBERITE TUDI: Heidi Klum pokazala obline za promocijo svoje kolekcije perila

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Danes pred 16 leti se je 'rodilo' dete, ki je kaj kmalu postalo prvi in največji ženski spletni portal.