Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Najbolj pogosti prepiri glede denarja in kako jih rešiti

14. jul 2021 9:21
0

Oglasno sporočilo

... in jih rešiti mirno. Predstavljamo vam najbolj pogoste konflikte v zakonu glede denarja in kako jih rešiti.

Različni pogledi na denar

V zakonu imata oba partnerja različne poglede na denar in to je v njuno korist. Če eden veliko zapravi, mora biti drugi varčevalen. Tako bi lahko ohranili ravnotežje. Toda različni pogledi na denar pogosto povzročajo težave med njima. Da se to ne zgodi, se morata dogovoriti vnaprej o vseh odhodkih. Poskusite se prilagoditi načinu porabe ali prihranku denarja druge osebe. Ta vaja vam bo pomagala razrešiti običajne denarne spore.

Iskrenost glede izdatkov

Bistveno je, da pred partnerjem ne skrivate odločitev, povezanih z denarjem. Oba imata lahko skupni račun za zapravljanje denarja ali različna individualna računa za osebno porabo. V vsakem primeru morate biti iskreni glede svojih izdatkov, sicer lahko to postane eden glavnih denarnih sporov v vašem zakonu. Da bi rešili to težavo, lahko imate skupni bančni račun za domače stroške, za svojo porabo pa vsak svojega.

Dolgovi

Mladoporočenca pogosto težko odkrito spregovorita o svojih financah. Toda pravilno je, da se o tem pogovorimo. Preden zavežete vozel, morate vedeti o morebitnem dolgu vašega partnerja. Ker boste morda morali vi biti tisti, ki boste svoji boljši polovici pomagali odplačati ta dolg. Nekateri tega morda niso pripravljeni storiti. Zato se morate predhodno pogovoriti s partnerjem.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.