Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Načini, s katerimi lahko komunicirate s svojo mačko

8. nov 2021 8:22
0

Oglasno sporočilo

Če ste mačja mama ali oče, so dnevi, ko vas lahko vaši ljubljenčki zasipajo z veliko pozornosti; in so dnevi, ko vas lahko popolnoma ignorirajo. Komunikacija z vašo mačko bi bila lažja, če bi poznali nekaj stvari o govorici njihovega telesa.

Bodite pozorni na njihov rep

Če je rep naravnost in navzgor in se počasi premika na koncu, to pomeni, da je mačka vesela, da vas vidi, če pa je dlaka na repu naravnost in mačka rjove, potem se počuti zelo jezno, agresivno ali celo prestrašeno.

Oči povedo veliko

Če opazite, da vaša mačka strmi nazaj v vas s temnimi, globokimi, vsevedočimi očmi, to pomeni, da vam zaupa in da ji je v vaši bližini zelo udobno, če pa so njene zenice razširjene, potem se morda počuti igrivo ali prestrašeno.

Udaranje z glavo in drgnjenje

Ko vas začnejo udarjati z glavo ali se drgniti ob vaše noge, to samo kaže, da vas označuje kot svojo lastnino in je to vsekakor znak prijaznosti. Če imate srečo, da dobite"'moker poljub na nos", to pomeni, da ste si končno prislužili njihovo naklonjenost.

PREBERITE TUDI: Zakaj mačke tako veliko spijo?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.