Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Na SEMPL-u tudi o pozitivnih učinkih Trumpove medijske vojne

28. sep 2018 13:35
0

Oglasno sporočilo

Organizatorji ponovno pričakujejo več kot 1.200 strokovnjakov medijsko-komunikacijske stroke iz več kot 10 evropskih držav in obljubljajo, da bodo obletnico proslavili tudi s presežki v programu. Razkrivamo še dva od številnih odličnih govorcev, ki bodo jeseni obiskali Portorož.

Trumpova medijska vojna ima tudi pozitivno plat

Na SEMPL prihaja Emma Winchurch-Beale, direktorica mednarodne prodaje pri ameriškem časopisu The Washington Post in predsednica skupine World Media Group. V svojem prispevku bo spregovorila o pozitivnem trendu, ki ga je prinesla tako imenovana medijska vojna, ki jo ameriški predsednik Donald Trump bije s številnimi medijskimi hišami že od svoje izvolitve. Potrošniki so namreč postali veliko bolj pozorni na kakovostne medijske vsebine, ki jih lahko najdejo pri zaupanja vrednih medijskih hišah.


Emma Winchurch-Beale

Vse manj se odzivajo na senzacionalne naslove in članke, ki želijo privabiti njihovo pozornost le za klik. Kritično izbirajo vsebine, ki jih prebirajo, gledajo ali jim prisluhnejo. Tem pa zato namenijo tudi več pozornosti. To je seveda odlična novica za oglaševalce, ki jim večja pozornost bralcev, ko gre za kakovostne medijske vsebine, prinaša več možnosti za posredovanje oglasnih sporočil. To se že kaže tudi v prihodkih medijskih hiš, kajti kakovost vedno bolj zmaguje v boju za pozornost.

Emma Winchurch-Beale ima dolgoletne izkušnje in znanje s področja mednarodnih medijev. Preden se je pridružila The Washington Postu, je bila direktorica oglasnega trženja pri medijski hiši Bloomberg LP. Na konferenco SEMPL prihaja tudi kot predsednica World Media Group, strateške zveze desetih vodilnih mednarodnih medijskih blagovnih znamk na svetu.


Od inovativne ideje do uspešnega podjetja (ali klavrnega konca)

Vse o poti k prvemu in kako preprečiti slednje bo v svojem prispevku povedal 'kreativni mojster mreženja', kot Jurgen Appelo, sicer ustanovitelj in direktor podjetja Agility Scales iz Nizozemske, imenuje samega sebe. Appelo je serijski ustanovitelj podjetij, uspešen podjetnik, publicist in govorec. Spletni portal Inc.com ga je uvrstil med vodilnih 50 strokovnjakov na področju vodenja in med vodilnih 100 govorcev o vodenju. Kreativnim organizacijam pomaga preživeti in uspevati v 21. stoletju. Pri tem ponuja konkretne igre, orodja in tehnike za boljše vodenje organizacij z manj menedžerji.


Jurgen Appelo

V predavanju na SEMPL-u obljublja odgovore na vprašanja: Kako ustanoviti pravo organizacijo? Kako pridobiti najboljše ljudi? Kako se odločiti za pravi produkt in/ali trg? Kdaj je pravi čas za marketing rasti? Kako strukturirati posel za hitro rast? Kako ostati agilen? Predstavil bo tudi pogoste pasti pri vzpostavljanju agilnega podjetja, ki se jim lahko z ustreznim znanjem uspešno izognemo.

Ne zamudite vodilne regijske konference o medijskih trendih in si vstopnice zagotovite na www.sempl.si. Vse, ki boste SEMPL obiskali prvič, čakajo veliki popusti.

Dodatne informacije in družbena omrežja

Spletna stran: www.sempl.si
Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Deževni dnevi so večini ljudi prava nadloga, v resnici pa nas lahko marsičesa naučijo.