Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Na 33. SOF prihaja kreativec z več kot tristo nagradami

15. maj 2024 12:52
0

Oglasno sporočilo

Mihnea Gheorghiu se je s svetom oglaševanja spoznal pri 19-ih letih, poslovna pot pa ga je popeljala od Hamburga, Pariza, Londona, Madrida, Toronta, New Yorka, Amsterdama, vse do Milana. V svoji karieri je osvojil kar 92 kanskih levov, na stotine drugih nagrad, med drugim D&AD, Clio, One Show, ANDY, NYF, LIA, Eurobest, Epica, Golden Drum.

Od leta 2017 deluje v agenciji Publicis Milano, kjer je na globalnem nivoju odgovoren za blagovni znamki DIESEL in Heineken, od leta 2021 se ponaša z nazivom glavnega globalnega kreativnega direktorja agencije Le Pub.

Kreativnost v koraku s hitro se spreminjajočo kulturo

Mihnea Gheorghiu rad razmišlja, kako na povsem nov in kreativen način povedati že slišano.  V svojem predavanju na SOF-u nam bo zaupal recept za odlične kreativne rešitve, ki sledijo hitro se spreminjajoči kulturi. Predavanje omogoča Heineken.

Trajnost (z integriteto) kot novi "mainstream" blagovnih znamk

Kako trajnost postaviti v ospredje pomembnosti in strategije blagovne znamke?

Kakšna je pri tem vloga uporabnikov in kupcev, kaj je naloga medijev in kakšno moč imajo vplivneži in uspešne trajnostne poslovne zgodbe? Kako lahko na transparentnosti in trajnosti gradimo vrednost?

Na ta in številna druga vprašanja, ter o pomenu integritete v trajnosti, se bo z gostjama Mateo Benedetti, direktorico in ustanoviteljico Benedetti Life in Niko Veger, trajnostno blogerko in vplivnico, pogovarjala Mojca Markizeti, strokovnjakinja za trajnostne strategije in inovacije ter ustanoviteljica Improve X Advisory. Okroglo mizo omogoča Merkur zavarovalnica.

Bodimo srčni!

Ali ste vedeli, da vsak dan v Sloveniji potrebujemo okoli 300 do 350 krvodajalcev, da lahko zagotovimo dovolj krvi za bolnike? Krvodajalske akcije so zato izjemno pomembne. Na letošnjem SOF-u imate priložnost, da nekaj dobrega naredite zase in za družbo.

Še ne poznate svoje krvne skupine?

Ni panike! Z enostavnim postopkom boste lahko na 33. SOF-u ugotovili svojo krvno skupino in se tako pridružili registru krvodajalcev. Vsak prispevek je dragocen in lahko reši življenje.

To lahko storite v četrtek, 6. 6. 2024, med 13. in 17. uro v lobiju Avditorija.
 
Delujmo srčno

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.