Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mlaj (23. november 2022) bo najbolj vplival na ta 4 zodiakalna znamenja

23. nov 2022 10:23
0

Oglasno sporočilo

Če ste eno od horoskopskih znamenj, na katere bo mlaj najbolj vplival, veste, da so lahko začetki enako zastrašujoči, kot so konci pogosto grenko-sladki. Če trenutno zrete v dolgo pot pred seboj, vedite, da se vedno zdi nemogoče doseči cilj le, ko še niste naredili niti prvega koraka!

Dvojčka

Vaši odnosi se spreminjajo. Ko mlaj sproži novo razumevanje, se počutite motivirani, da naredite svoja partnerstva toliko bolj smiselna! Poglobite se v dinamiko, ki jo delite z drugimi, saj bi to lahko vodilo do zelo zgovornih razodetij, še posebej ko gre za to, s kom želite preživeti večino svojega časa.

Devica

Ta mlaj vas bo prizadel blizu doma, točno tam, kjer ste najbolj ranljivi. Mlaj, ki se dogaja v vaši četrti hiši domačih in osebnih zadev, razsvetljuje vse, kar se dogaja za zaprtimi vrati, varno pred radovednimi očmi. In če nimate kotička sveta, ki bi bil varen, zaščiten in predvsem prijeten, potem bi morda želeli razmisliti o tem, kje se boste odločili pognati svoje korenine.

Strelec

Pripravite se, da se pogledate v ogledalo in vidite nekaj povsem novega. Naredite nekaj, kar simbolizira način, kako se vaša identiteta spreminja in razvija s časom in izkušnjami. Morda niste ista oseba, kot ste bili prej, vendar je to "dobra" stvar; to pomeni, da ste tvegali in ste se odprli življenju. In na koncu ste zaradi tega postali močnejša in zanimivejša oseba.

Ribi

Ta mlaj prinaša val električne energije v vašo 10. hišo javne podobe, kar vas navdihuje, da objavite nekaj novic, ki vam spremenijo življenje, ali povečate svoj ugled! Trenutno imate moč, da prejmete nekaj pomembnih priznanj, še posebej, če ste pripravljeni sodelovati na tekmovanju ali se prijaviti na novo delovno mesto prav zdaj.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 21. do 27. november 2022

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Izraz "osebni slog" je modni žargon, ki se pogosto pojavlja. Ampak kaj pravzaprav pomeni?