Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dobili smo Miss Earth Slovenije 2019!

16. sep 2019 12:38
0

Oglasno sporočilo

... Festivalni dvorani, se je zaključila z izbrano letošnjo zmagovalko lepotnega tekmovanja in njenimi spremljevalkami.

Poleg finalnega izbora je izbrana publika v polni Festivalni dvorani lahko uživala tudi v bogatem zabavnem spremljevalnem programu. Med prireditvijo so nastopali: Plesna skupina Revolution Dance Crew, Jeff Shiffman ameriški glasbenik, ki živi in ustvarja na Poljskem, Tilen Lotrič, Danijela Burjan s svojo drugo avtorsko pesmijo “Ready for this” in Damiano Roi. Program je povezovala Pia Pustovrh. Izbor Miss Earth, ima za svoj moto "Lepota z namenom", je mednarodno licenčno tekmovanje, ki poteka v vsaki državi po predpisanem pravilniku.

Zmagovalka posamezne države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, ki bo tudi letos v Manili na Filipinih. Coronation night oziroma kronanje nove zmagovalke Miss Earth 2019 bo 26. Oktobra v Naga City na Filipinih. Zmagovalka bo deležna številnih izzivov, izkušenj, potovanj, stika z naravo in predvsem korektnega zastopanja naše države ter planeta zemlje.

Zmagovalka letošnjega izbora Miss Earth Slovenije 2019 je postala Charnée Bijön Bonno iz Velenja, Kristina Zvonar Šmarje pri Jelšah – prva spremljevalka, Katja Grah – druga spremljevalka in Špela Budič – tretja spremljevalka.


Zmagovalka Charnée Bijön Bonno


Prva spremljevalka Kristina Zvonar


Druga spremljevalka Katja Grah


Špela Budič

Zmagovalka Miss Earth Slovenije 2019, Charnée Bijön Bonno, si je poleg krone za najlepšo med izbranimi prislužila tudi osebni avto Renoult ZOE.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi pred 5 dnevi
   zimski
  • numi pred 5 dnevi
   Dobra ampak
  • numi pred 6 dnevi
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...