Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdniku 'Prijateljev' diagnosticirali raka v 4. stadiju

22. jun 2021 8:04
0

Oglasno sporočilo

... dele telesa. Sedaj se počasi poslavlja. Igralec James Michael Tyler, ki je igral Guntherja v vseh desetih sezonah uspešnice 'Prijatelji', je razkril, da se bori z rakom prostate v četrtem stadiju. 59-letnik je za NBC News povedal, da so maligno bolezen diagnosticirali že leta 2018, a se je od takrat razširila na druge dele telesa, vključno s kostmi in hrbtenico.

‘Diagnosticirali so mi napredovalni rak prostate, ki se mi je razširil na kosti. S to diagnozo se borim že skoraj zadnja tri leta. Že imam raka v pozni fazi. Zavedam se, da me bo pokončal,' je dejal Tyler, ki je med tem razkril, da so bili zdravniki optimistični, ko so mu prvič diagnosticirali bolezen, vendar je rak začel "mutirati" na začetku pandemije COVID-19. "Nisem se uspel zdraviti, kar ni bilo dobro. Torej se je rak odločil za mutacijo v času pandemije in tako napredoval," je dejal. 

Tyler, ki je trenutno na kemoterapiji, je dejal, da mu bolezen ni omogočila, da bi se osebno pojavil na snemanju filma "Friends: The Reunion", ki je bil prejšnji mesec predvajan na HBO. Namesto tega se je pojavil preko Zooma. "Zelo sem bil vesel, da sem sodeloval pri projektu. Moja odločitev je bila, da ne bom fizično del tega in da se prikažem preko Zooma. Nisem hotel, da bi se izkazalo: Oh, in mimogrede, Gunther ima raka," je iskreno rekel. 

Sprva so mu zdravniki raka zdravili s hormonsko terapijo. Povedal je, da je potek zdravljenja "neverjetno dobro deloval približno eno leto" in mu omogočil normalno življenje, ker je moral jemati le tri zdravila na dan. "Tableto bi moral vzeti samo zjutraj in zvečer. Moje življenje je bilo precej normalno," je dejal. Nato se je rak začel širiti na kosti in hrbtenico, zaradi česar je bil ohromljen v spodnjem delu telesa. Rekel je, da se je z rakom veliko težje spoprijeti, potem ko se je razširil na njegove kosti."Moj lanski cilj je bil praznovanje 59. rojstnega dne. Uspelo mi je, 28. maja. Zdaj vem, da je konec blizu. Moj cilj je zdaj pomagati rešiti vsaj eno življenje, tako da se oglasim s to novico," je zaključil.

PREBERITE TUDI: Prijatelji se vračajo!

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.