Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta frizura je dejansko postala največji hit poletja

8. jul 2022 12:06
0

Oglasno sporočilo

Kot smo napovedovali pred nekaj meseci, je razkošna frizura, kakršno smo v dobrih, starih časih lahko občudovali na Viktorijinih angelčicah, postala velik hit tega poletja – in to dokazujejo tudi objave na TikToku.

Poletje je končno tu, zato je čas, da si začnemo zastavljati vprašanja: ali naj grem na dopust? Kam? Kdaj? Nas bodo v jeseni, ko bi šla najraje, spet zaprli ali postavljali nemogoče pogoje? Naj se postrižem na kratko, o čemer sanjam že celo življenje, ali samo osvežim svojo pričesko?

Če hrepenite po novem videzu, a niste naklonjeni večjim spremembam, si omislite modno frizuro metuljčka. Ta večplastni videz ima neskončne možnosti oblikovanja in je redka oblika pričeske, ki vam omogoča, da spreminjate videz, ne da bi se morali preveč postriči. 

Samo malo časa preživite na TikToku in zagotovo boste naleteli na kakšno z neverjetno poskočnimi metuljastimi plastmi. "Vedno več strank prosi za frizuro metuljčka, za katero so izvedele na TikToku," pravijo frizerji. Addison Rae in Matilda Djerf sta dve zvezdi TikToka, ki sta popularizirali večplastni videz, pa tudi zvezdnice, kot sta Sydney Sweeny in Kaia Gerber.

Medtem ko je to navdušenje novo, pa frizura ni. Če se ozrete nazaj na glamur iz 90. let ali na Rachel iz serije Prijatelji, boste videli voluminozne plasti, ki oblikujejo obraz in zaradi katerih je metuljasta frizura to, kar je.

Kaj je metuljasta frizura?

Metuljeva pričeska je večplastna pričeska, ki vzpostavlja ravnovesje med košatimi in dolgimi plastmi. Striženje ima dva očitna dela: dolge plasti, ki padajo pod ramena in ustvarjajo iluzijo dolžine, ter kratke plasti, ki segajo dva do tri centimetre pod brado, da oblikujejo obraz in dodajo volumen.

Prefinjeni sloji metuljaste pričeske pomenijo premik od dolgih valovitih frizur, ki so prevladovale dolga leta. Metuljasta frizur omogoča spremembo brez drastičnega striženja.

Za koga je primerna?

Predvsem za tiste z dovolj močnimi in gostimi lasmi, saj v nasprotnem primeru bodo stanjšane lasne konice lahko videti kot da imamo izjemno redke lase.

PREBERITE TUDI: Poznavalci pravijo, da se ta klasična, super kratka frizura vrača in bo letošnje poletje velik trend

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.