Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Merkur je končno odšel iz retrogradnega položaja - pripravite se!

16. maj 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

...  v komunikaciji, pa tudi stroške zaradi okvar avtomobilov, računalnikov in gospodinjskih aparatov.

V noči med 14. in 15. majem, se je Merkur končno nehal gibati retrogradno in te astrološke spremembe napovedujejo boljše obdobje za vsa znamenja zodiaka. Če ste bili v zadnjih dvajsetih dneh zmedeni ali si niste mogli pridobiti naklonjenosti oseb, ki so vam pomembne, se bo to zdaj nekoliko spremenilo. Do začetka junija imate možnost, da se domislite nove strategije, od 1. junija pa jo preizkusite – zvezde vam bodo naklonjene.

Če ste v prvi polovici maja pričakovali, da vas bo doletela kakšna informacija, ki bi lahko spremenila vaš status v službi ali čustvenem odnosu, pa do nje ni prišlo, ne izgubite upanja. Ko Merkur stopi v pravo smer, prinaša prijetne novice in tudi takšne, ki jih niste pričakovali in ki vas bodo tudi razveselile. Pričakujete lahko tudi boljše razumevanje z ljudmi iz družinskega in poslovnega okolja. Nejasnosti se bodo razrešile in zagotovo boste vedeli, po kateri poti morate iti, ne da bi zapravljali energijo.

Vsa znamenja zodiaka bodo občutila večjo varnost in stabilnost, ki je bila omajana ob retrogradnem hodu Merkurja. Tistim, ki si želijo večjih življenjskih sprememb - nove službe, sklenitve čustvenega razmerja, selitve ali sprave z ljudmi, s katerimi so se njihove poti nenadoma razšle, Merkur prinaša ugodne okoliščine. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč; astrologi svetujejo, da do 1. junija natančno definirate, kaj si želite, nato pa se prepustite plesu planetov, ki vas bodo podpirali v vaših namerah. 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 15. do 21. maj 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.