Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ~ Reportaža 10. maj

11. maj 2018 12:02
0

Oglasno sporočilo

Zvezda modne brvi prvega večera #MBFWLJ: Novi razred A

Pod taktirko Petra Polesa in ob glasbeni spremljali pevke Raiven so ustvarjalci in prijatelji znamke Mercedes-Benz otvorili šesto edicijo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. V prvem aktu se je po modni pisti v družbi modelov, oblečenih v priznane blagovne znamke XYZ Premium fashion store, zapeljal predstavnik nove generacije razreda A. Prvi ogled nove podobe in zmogljivosti je spremljalo tudi razkritje njegove nove ambasadorke, Katarine Čas. Mednarodni teden mode se nadaljuje 11. in 12. maja, za novosti spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Mercedes-Benz si je za prizorišče razkritja novega razreda A izbral mednarodni teden mode. Odrasel ni zgolj v dimenzijskem pogledu, temveč se vse bolj spogleduje s tistim, kar ponujajo večji, dražji ali imenitnejši mercedesi. Poleg oblikovne evolucije ga odlikuje platforma, ki pomeni novo poglavje pri uvajanju umetne inteligence v avtomobile.

Nova ambasadorka znamke Mercedes-Benz: Katarina Čas

Poleg podobe, zmogljivosti in naprednih funkcionalnosti pa je prejel tudi novo ambasadorko. Katarina Čas, mednarodno uveljavljena filmska in gledališka igralka, je za Tomažom Kavčičem, lastnikom Gostilne pri Lojzetu na Zemonu in Anžetom Kopitarjem, prvim slovenskim hokejskim igralcem, postala tretja ambasadorka in prva ženska v vrsti moških predstavnikov. V družbi Autocommerce, d.o.o. so Katarino Čas po skrbnem in dolgotrajnem procesu izbrali, ker s svojim predanim delom, prepoznavnostjo in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz.

XYZ Premium fashion store na modni brvi in v prvi vrsti

Modni del večera je zaznamovalo več kot trideset izhodov in modnih kombinacij oblačil iz XYZ Premium fashion store. Revijo si je v blagovnih znamkah modne trgovine s konceptom iz prve vrste ogledala tudi zmagovalka nagradne igre Neprecenljivo modno doživetja, ki jo je omogočil Mastercard® v sodelovanju z XYZ premium fashion store.  Nagrajenka Ajda Rep je svoj stilski podvig začela že nekaj dni pred dogodkom, na pomerjanju z modno strokovnjakinjo Majo Bulc in je dogodek obiskala v stilu največjih svetovnih zvezdnic.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 2 dnevoma
   Všeč
  • CandyCane pred 6 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 6 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.