Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle nikoli ni uresničila svojih novoletnih zaobljub

3. jan 2020 10:50
0

Oglasno sporočilo

“Moja novoletna zaobljuba je, da je treba pustiti nekaj prostora za magične trenutke," je leta 2016 povedala Meghan Markle. A z letom, ko je spoznala princa Harryja, je njena zaobljuba dobila nov pomen.

Januarja 2016 je takrat 34-letnica svoje novoletne zaobljube objavila na svojem blogu (ki ga je medtem ukinila), The Tig. A najprej je priznala, da nima ravno najboljših izkušenj z držanjem novoletnih zaobljub.

“Preteči maraton. Nehati gristi nohte. Nehati preklinjati. Osvežiti svojo francoščino. To so moje novoletne zaobljube skoraj vsako leto,” je zapisala in dodala, da jih nikoli ne uresniči.

“Maraton se enostavno ni zgodil. Preklinjanje pride v valovih, ko sem preutrujena ali dobre volje po nekaj pijačah. In potem francoščina – jezik, ki sem se ga učila v srednji šoli in ga pozabila, ko sem govorila špansko z Argentinci ob mojem obisku v Buenos Airesu. Vsako leto si nadenem svoje male slušalke v želji, da bi delala intervjuje v francoščini, a na žalost ne zdržim,” je bila iskrena.

“In kar se tiče grizenja nohtov – še vedno se to zgodi, ko imam turbulenten let ali stresen dan. Je zelo nedamsko. Ampak tudi preklinjanje je. Prekleto,” je nadaljevala.

A vse to se je spremenilo leta 2016, ko se je odločila, da bo k novemu letu pristopila povem drugače. “To leto sprejemam zaobljubo, da ne bom imela novoletne zaobljube,” je zapisala. “Letos bom naredila le to, da bom k letu pristopila igrivo. Se smejala in uživala; obdržala visoke standarde, a sprejemanje sebe še višje.”

“Moja novoletna zaobljuba je, da bom pustila prostor za magične trenutke. Da bom imela svoje načrte in nič zato, če se kdaj ne uresničijo. Da si bom postavila svoje cilje, a so odprti za spremembe,” je zapisala Meghan in ostale pozvala, naj sledijo.

In le pol leta po tem, ko je napisala, da bo “pustila prostor za magične trenutke,” je na slepem zmenku spoznala sedanjega moža, princa Harryja. Kmalu je sledila pravljična kraljevska poroka, ki ji je sledilo rojstvo prvega otroka, sina Archieja, maja 2019.

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.