Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle ima pomembno sporočilo za vsa dekleta

14. okt 2019 8:22
0

Oglasno sporočilo

11. oktobra praznujemo svetovni dan deklic, ki so ga Združeni narodi ustanovili, da bi proslavili in spodbudili mlada dekleta, da začnejo ceniti svojo vrednost in graditi svojo prihodnost. Predvsem pa, da se pričnejo zavedati svoje enakopravnosti.. Ob tej priložnosti je Meghan Markle preko uradnega Instagram profila Sussex Royal delila navdihujoče sporočilo za vsa mlada dekleta. 

PREBERITE TUDI: Toliko Kim Kardashian zapravi za svojo vsakodnevno nego

"Vsako dekle ima potencial. Ima obljube. Ima pravico do učenja, pravico biti slišana, pravico do igranja in odkrivanja. Pravico, da je to, kar je. Rek pravi, da deklice s sanjami, postanejo ženske z vizijo," je sporočila vojvodinja Sussexa . "Torej, vsaki izmed vas želim povedati, da nenehno postavljajte vprašanja. Nadaljujte naprej. Še naprej sijte. Zavedajte se svoje  vrednost in vedite, da smo za vami na vsakem koraku."

Meghan se že od nekdaj zavzema za pravice žensk, že kot deklica je protestirala proti seksističnem oglaševanju, ki je bilo kasneje tudi umaknjeno. "Če na televiziji ali katerem koli drugem mestu opazite nekaj, kar vam ni všeč, ali se vam zdi žaljivo, napišite več pisem in jih pošljite pravim ljudem. Resnično lahko spremenite, ne samo sebe, temveč tudi številne druge ljudi ," je povedala takrat enajstletna Meghan.

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie Beckham

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.