Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan je Harryja prosila, naj je ne pusti same z otroki

22. jul 2021 11:09
0

Oglasno sporočilo

Kot piše v zadnji številki priljubljene revije za ženske, je 39-letna nekdanja igralka prosila moža, naj je ne pusti same z dveletnim Archiejem in kmalu enomesečno Lilibet, ampak, kot je znano, njene želje niso bile uslišane, ker se je Harry odločil, da bo odšel v domovino.

"Meghan je vedela, da Harry nima preveč izbire in da mora iti v London, da se pokloni svoji pokojni materi, princesi Diani, na predvečer dneva, ko bi, če bi bila živa, praznovala 60. rojstni dan. Vendar je zaradi njegovega odhoda začutila veliko tesnobo in ga prosila, naj ostane,'' je povedal vir za medije in dodal, da je Meghan, razen dejstva, da imajo v hiši otroka in potrebuje vso pomoč, želela Harryja v ZDA -u zaradi strahu, da bi ga odhod domov spodbudil k razmisleku o selitvi v Veliko Britanijo.

"Meghan se boji, da bi ga bivanje v Londonu morda spomnilo na vse, kar pogreša od doma. Prav tako ni najbolj priljubljena oseba v palači in zaveda se, da bi lahko drugi člani kraljeve družine govorili o vsem in tako moža napeljevali proti njej," je pojasnil vir. Omenjeni tabloid še navaja, da princ v Ameriki nima preveč prijateljev, česar se zaveda tudi njegova žena, in kot piše, je njen strah pred Harryjevim obiskom v domovini povsem upravičen.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.