Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica šokirala z razlogom, zakaj je zapustila Anthonyja Hopkinsa

24. jan 2022 12:26
0

Oglasno sporočilo

"Nisem si ga mogla nehati predstavljati kot Hannibala Lecterja," je Martha Stewart razkrila vzrok, zakaj je zaključila zvezo z Anthonyjem Hopkinsom. Kriva je bila torej njegova najslavnejša vloga vseh časov.

"Z Anthonyjem Hopkinsom sva bila par, a sem prekinila, ker si ga nisem mogla nehati predstavljati kot Hannibala Lecterja," je povedala. "Imam veliko, strašljivo hišo v Mainu, ki stoji povsem na samem in je obkrožena z gozdovi. Nisem si mogla niti predstavljati, da bi povabila Anthonyja tja."

"Neprestano sem ga imela v mislih, kako jé … saj veste ..."

Hopkins je zaigral strašljivega Hannibala Lecterja, serijskega morilca, ki je svoje žrtve pojedel, v filmu Ko jagenjčki obmolknejo, ki je izšel pred več kot 30 leti, leta 1991. Za svojo igro je leto dni kasneje prejel tudi nagrado za najboljšega igralca.

Martha Stewart ni razkrila, kdaj natanko sta bila z Anthonyjem par, a je o tem spregovorila že v intervjuju leta 2006. Takrat je povedala: "Oh, ljubila sem ga, a bil mi je … strašljiv. Povabila naj bi ga v Maine, imam krasen dom v Mainu … a sem si premislila, ker sem ponovno gledala tisti film."

"Ali si želiš, da bi nekdo jedel tvoje možgane, medtem, ko sediš v svoji krasni jedilnici v Mainu? Verjetno bi imela z Anthonyjem zelo lep odnos, a nisem mogla 'prebaviti' vloge Lecterja."

PREBERITE TUDI: Življenjske modrosti Anthonyja Hopkinsa, ki vam bodo dale misliti

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od zdravja srca do zdravja kosti in lepe, napete, mladostne kože – morski kolagen ima izjemne pozitivne vplive na naše zdravje in videz.