Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

50-letni igralec šokiral oboževalce s svojim telesom

21. feb 2022 18:36
0

Oglasno sporočilo

Petdesetletni igralec iz serije Uncharted je konec tedna na Instagramu pokazal svoj ubijalski zgornji del telesa in objavil videoposnetek, v katerem razkriva svoje čvrsto, lepo oblikovano telo. "To je 50," pravi v videoposnetku, ko se razgibava pred ogledalom.

 

 

"Moral sem šepetati, da ne bi razburil žene, ker nisem nosil majice.," se je Wahlberg šalil v podnapisu, s čimer se je skliceval na tihi glas, ki ga je uporabil v videoposnetku.

Med komentarji drugih zvezdnikov je bil tudi komentar Maria Lopeza, ki je pod Wahlbergov videoposnetek spustil tri emojije plamena.

Kaj pa njegova žena Rhea Durham? Dokazala je, da nima nobenih zamer, in pustila igrivo vrsto emojijev.

Lani je moral Wahlberg zaradi svoje vloge, za katero se je moral močno zrediti, za nekaj tednov preskočiti program fitnesa. "Na žalost sem moral dva tedna uživati 7000 kalorij, nato pa še dva tedna 11000 kalorij," je dejal julija med nastopom v oddaji The Tonight Show in govoril o svoji izkušnji s pridobivanjem telesne teže, da bi lahko igral boksarja, ki je postal duhovnik.

"Tudi ko si sit, se po obroku zbudiš in moraš pojesti še en obrok. Jedel sem vsake tri ure," je dodal Wahlberg. "Ni bilo prijetno." Igralec iz filma Departed je takrat priznal opozoril, da je s starostjo težje pridobivati in izgubljati težo za vlogo.

"Ko se metabolizem začne upočasnjevati, postane res težko," je dejal Wahlberg. "Ta film sem si prizadeval posneti šest let, za snemanje pa smo imeli na voljo le 30 dni, zato sem si želel, da bi ga res posnel."

"Poleg tega sem bil tudi nor, da sem velik del filma financiral sam. Tako sem vedel, da imam čas zelo omejen, in če je tako, stvari narediš precej hitro," je dodal.

PREBERITE TUDI: Vitka zvezdnica je zoprnežem odločno zaprla usta

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?