Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Preoblikujte in učvrstite svoje telo ter se znebite celulita z enim samim postopkom

3. nov 2021 13:20
0

Če ste med slednjimi, ste verjetno poskusile že marsikaj, da bi se ga znebile. Zdrava prehrana, redno gibanje, dovolj spanja, masaže … a nebodigatreba kar ostaja.

Še zlasti smo mnoge opazile poslabšanje v zadnjem letu, ko so nam zaprli športne centre in smo se namesto, da bi se gibale, tolažile s hrano. In ko se je bilo treba spomladi in poleti spraviti v lahka oblačila in kopalke, kjer se ni dalo več nič skriti, doživele manjši šok.

V paniki smo se povečale količino vadb, uvedle stroge diete ipd., a časa je bilo premalo. Nekaj napredka smo v tistih nekaj tednih, ki so nam bili na voljo, sicer dosegle, a daleč od želenega. In sedaj je pred nami nova zima, kmalu tudi novo zaprtje države in torej še eno – in še dodatno – poslabšanje.

A ni treba, da bo tako: tako posledice pomanjkanja gibanja in nezdrave prehrane pretekle zime – ali pa morda celo nekaj let, ko smo v vseh obveznostih kar malce pozabile nase – lahko začnemo odpravljati sedaj, hkrati pa s tem preprečujemo nastajanje novih.

Kako, s čim?

Preprosto: s preverjeno učinkovitim tretmajem, imenovanim LPG endermologija.

Na določenih predelih telesa uskladiščene telesne maščobe se namreč kljub redni vadbi in zdravi prehrani ne moremo znebiti, sploh ko k temu svoje doprinese še EMŠO. Znanstveno dokazano rešitev problema kopičenja maščob, celulita in povešene kože ponuja LPG lipomasaža – tehnologija, ki se je razvila iz LPG endermologije.

Z LPG lipomasažo lahko preoblikujemo svoje telo že s 6 tretmaji in to brez kirurškega skalpela, dolgotrajnega okrevanja ali bolečin. Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, terapije pa sproščujoče in prijetne.

Tehnika endermologije, s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave, neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

Celulit prizadene 90 % žensk (tudi najbolj suhe in športnice) in je posledica tako skladiščenja maščobe v adipocitih (maščobnih celicah) in zadrževanje vode v telesu. Vezivno tkivo, ki vsebuje adipocite (septa), z njihovo rastjo deformira površino kože. Hkrati se blokira mikrocirkulacija in izločanje strupov. Takrat se pojavi celulit, ki ustvari izgled pomarančne kože.

Kako LPG endermologija deluje?

 1. Zmanjša maščobne obloge
  Zato je primerna, če želimo doseči vitkejšo in bolj usklajeno postavo.
 2. Zgladi celulit
  Za vidno učvrščeno kožo brez celulita.
 3. Učvrsti kožo
  Za boljši tonus kože, bolj čvrsto telo z definiranimi konturami.
 4. Preoblikuje telo
  Za bolj skladno postavo.
 5. Občutek lahkih nog
  Za takojšnje olajšanje in ponovno pravilno obliko nog.

Zakaj začeti sedaj, ko pa je do naslednje pomladi še toliko časa?

Verjetno ste pomislile "oh, saj do pomladi je še daleč, dovolj časa imam pred sabo".

Pa ni čisto tako. Dobro je začeti čim prej in sicer iz več razlogov:

1. Dlje, kot odlašamo, več maščobe in celulita se nam nabere in težje in dolgotrajnejše je odpravljanje.
2. Ker s tem preprečimo, da bi se nam nabirale nove maščobne obloge in trdovratnejši celulit.
3. Ker več terapij v daljšem časovnem obdobju daje (naj)boljše rezultate.

Tako bomo spomladi nared za lepe poletne oblekice in bomo sproščene skočile v kopalke, ne pa panično začele iskati rešitev, pri kateri zaradi povečanega sezonskega povpraševanja morda celo ne bomo uspele priti na vrsto in hkrati ne bo dovolj časa za dovolj terapij, da bi se res pokazal izjemni učinek, ki ga da ta terapija.

In nenazadnje: tudi za novo leto in bližajoče se praznike lahko s pomočjo LPG lipomasaže blestimo z lepo oblikovano, vitko postavo v čudovitih slavnostnih oblačilih!

Če ste tudi ve takšne, da se ne sprijaznite s spremembami, ki jih lahko spremenimo, toplo priporočam, da se obrnete na Rehamed, kjer vam bo prijazno in strokovno usposobljeno osebje svetovalo.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Načeloma velja prepričanje, da se modrost s staranjem povečuje, vendar empirične raziskave kažejo, da ni čisto tako.