Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lisa Eldridge postala kreativna direktorica Lancoma

7. jan 2015 15:50
0

Oglasno sporočilo

... družabnih omrežij, Lisa Eldridge, postala njihova globalna kreativna direktorica za ličila. Osredotočila se bo predvsem na nove odtenke, trende in formulacije. Novico so tako Lisa kot tudi Lancome istočasno objavili na Instagramu. Pred Lancomom se je že več kozmetičnih (in seveda modnih) hiš odločilo za razna sodelovanja z zvezdniki in osebnostmi, ki so uspeli predvsem preko družabnih omrežij, a Lisa Eldridge je razred zase, saj je priznana in nadvse uspešna vizažistka, ki sodeluje z zvezdniki in revijami svetovnega formata (Vogue, Cosmopolitan …). Lisa je uspela s pomočjo socialnih platform kot so Instagram, YouTube in njen blog, preko katerih si je nabrala ogromno bazo predanih sledilcev, med drugimi tudi zvezdnice kot sta Kate Winslet in Keira Knigthley.

Odslej pa bo Lisa tesno sodelovala z Lancomom v njihovem ateljeju v Parizu, kjer bodo pripravljali nove kolekcije in formulacije izdelkov. "Pripravljamo popolnoma nov atelje v Parizu in komaj čakam, da bom lahko začela ustvarjati nove kolekcije, odtenke in izdelke, kot tudi objavljala, kaj imamo namen pripraviti," je povedala Lisa. "To je zares vznemirljiva nova avantura." To je napisala poleg svoje objave "Presrečna sem, da lahko naznanim svojo novo pozicijo kot globalna kreativna direktorica Lancome ličil … #LisaforLancome #Lisaeldridge #lancome." Takole je svoje sodelovanje naznanila v videu:

"Lisa in Lancome delita iste vrednote," je dodala Francoise Lehmann, generalna direktorica Lancome Internacional. "Imamo enako željo, da ženskam zagotovimo dostop do bolj intimnega in globokega občutka lepote namesto tiste, ki je zgolj površinska." Lehmannova je še dodala, da bo Lisa sodelovala z Lancomom, da bo ustvarila izdelke in kolekcije, ki bodo "utelešali njeno filizofijo šik videza brez pretiranega truda – ki jo deli z Lancomom." Poleg tega bo tudi svetovala, kako pravilno nanašati ličila in pripravljala video vodnike, zaradi katerih je postala slavna preko svojega bloga Lisaeldridge.com.

Svojim oboževalcem pa je Lisa tudi zagotovila, da njeno sodelovanje z Lancomom ne bo vplivalo na nepristranskost njenega bloga in video objave na Instagram in YouTube profilih, kjer ima 239000 in milijon sledilcev, ki k njej prihajajo po nasvete in lepotne novice. "Res sem želela razčistiti, da se moji kanali: moja spletna stran, moj Youtube in vsi moji družabni mediji, ne bodo spremenili," je povedala v videu, ki ga je objavila na svoji strani in ga lahko pogledate spodaj:

V preteklosti je sicer Lisa že svetovala različnim kozmetičnim hišam oz. blagovnim znamkam, med drugim Shiseido in Boots No.7, s katerimi je delala kar 10 let, od 2003 do 2013.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Danes pred 16 leti se je 'rodilo' dete, ki je kaj kmalu postalo prvi in največji ženski spletni portal.