Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekoč problematična zvezdnica, danes umirjena mladoporočenka

7. jul 2022 14:24
0

Oglasno sporočilo

36-letna igralka se je poročila s finančnikom Baderjem Shammasom. Novica o poroki Lohanove je prišla po tem, ko je zvezdnica filma Past za starše v objavi na Instagramu Shammasa označila za svojega "moža".

 

 

"Sem najsrečnejša ženska na svetu. Ne zato, ker bi potrebovala moškega, ampak ker je on našel mene in vedel, da želim najti srečo in zadovoljstvo, vse hkrati," je Lohanova začela svoj podpis pod fotografijo, na kateri sta skupaj. "Osupla sem, da je to moj mož. Moje življenje in moje vse. Vsak ženska bi se morala tako počutiti vsak dan."

Novembra lani je Lohan naznanila zaroko s Shammasom in delila serijo fotografij, na katerih se je smejala s svojim novim zaročencem in razkazovala prstan. "Moja ljubezen. Moje življenje. Moja družina. Moja prihodnost," je zapisala v pripisu.

Februarja letos je Lohan delila najnovejše informacije o svoji zaroki, ko jo je voditeljica oddaje Extra vprašala, kakšna nevesta bo. "Ali boš skromna? Ali boš hudo zahtevna?" je vprašala.

"Vsekakor nisem takšna," je dejala Lohan. "Sem bolj zadržana. Tudi na svoj rojstni dan se želim prepričati, da je vsem drugim dobro, potem pa bom lahko v redu. Torej bom bolj takšna."

Februarja 2020 je Lohanova prvič sprožila govorice o romanci, ko je delila že izbrisano skupinsko fotografijo z glasbenega festivala v Dubaju in v pripisu bežno omenila "fanta".

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...