Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lej, mama, čudovit koncert Tria Vivere v ALEJI

21. mar 2024 9:40
0

Oglasno sporočilo

Tokrat v ALEJI materinski dan praznujejo kar tri dni. Prvo presenečenje za vse mame, dame in žene pripravljajo že to soboto, 23. marca, ob 18. uri – koncert Trio Vivere.

Karizmatični glasbeniki so znani po svoji sposobnosti združevanja avtorskih skladb z interpretacijo domačih in svetovno znanih glasbenih uspešnic v pop opera žanru. Njihove melodije vas bodo popeljale na pravo glasbeno potovanje, kjer boste lahko uživali v izjemnih vokalih. Izkoristite ta edinstveni glasbeni spektakel, saj je vstop prost. Tudi najmlajši se bodo lahko zabavali v številnih kreativnih delavnicah vsak dan od sobote do ponedeljka v otroški igralnici Planet Lollipop. Izdelovali bodo unikatne spominke in ustvarjali čudovite umetnine za naše ene in edine mamice.

Ste že zasledili ALEJIN pomladni letak? Odkrijte obilo modnih smernic in izkoristite 10 kuponov ugodnosti, ki vam bodo pomagali osvežiti vašo pomladno garderobo. Letošnji trendi napovedujejo eksplozijo intenzivnih barv v retro uličnem stilu, kjer so živahnih kosi jeansa nepogrešljivi.

Popeljite svoje mame na razvajanje v najboljšo nakupovalno destinacijo ALEJA. Če se še odločate, kaj bi vaši mami podarili, je Desetak zagotovo odlično darilo. Gre namreč za darilni bon, ki ji omogoča, da si izbere prav tisto, kar si najbolj želi. Poleg tega je uporaben v več kot 450 različnih trgovinah, razporejenih po petih različnih nakupovalnih destinacijah.

Več informacij o številnih dogodkih lahko dostopate tudi tukaj.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.