Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lastnosti škorpijonov in škorpijonk, najbolj mističnega znamenja

8. nov 2017 12:44
0

Oglasno sporočilo

... kar počnejo. Nahajamo se v času, ko svoje rojstne dneve slavijo škorpijo in škorpijonke. To vodno znamenje je izjemno posesivno, ljubosumno, dominantno, strastno in zvesto znamenje. Znajo biti tudi izjemno muhasti, radovedni in skrivnostni.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

Privlači jih seksualnost in so strastni v vsem, česar se lotijo. Škorpijončki imajo razvito močno intuicijo in močen karakter.  Škorpijoni bodo storili vse, da dobijo, kar si želijo in pri tem ne bodo izbirali sredstev. So tudi zviti in kljubovalni. Škorpijon je lahko najboljši prijatelj na svetu, a ko je potrebno, lahko nepričakovano piči in to z jezo, ki jo je v sebi nekaj časa pridno hranil. Tega se poslužijo ob enakem času kot škorpijoni v naravi – le, ko so izzvani, zato njegov napad v resnici ni napad, temveč izjemno dobra obramba. Včasih so škorpijoni izjemno težki, vzrok temu pa lahko iščemo v njihovih nemirih in nasprotjih, ki se v njih stalno porajajo v obliki notranjih konfliktov. Škorpijon si ne more pomagati, da ne bi predalčkal – med ljudmi dela izrazite razlike in precizno izbere ljudi, s katerimi se bo družil.

Zaljubili se boste v škorpijonovo strast. Med ljudmi so škorpijoni priljubljeni tudi zato, ker se borijo za pravico. Imajo ogromno potenciala, inteligence in moči. Točno vedo, česa si želijo, kadar pa v to niso prepričani, zaupajo svoji dobro razviti intuiciji. Skozi padce in zlome škorpijoni pridejo vedno močnejši, kar je lastnost, ki privlači druge ljudi. Pazite predvsem pri škorpijonkah, le-te so izjemno tekmovalne narave.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Tako poln domačih okusov, ki v nas vzbudijo tiste pravljične in čarobne občutke praznikov.